50% kedvezményt biztosít a MÁV a Campus Fesztiválra utazók részére

0
536

Ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-START és a GYSEV a július 19-23. közötti Campus Fesztiválra utazóknak, bármely belföldi vasútállomásról Debrecenbe.

A kedvezmény másodosztályon vehető igénybe. Első osztályon való utazáshoz a kocsiosztály-különbözetet, feláras vonatra a felárat meg kell fizetni. Gyorsvonati pótjegyköteles vonaton az önálló gyorsvonati pótjegyet kell megváltani.
A kedvezményes menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljes árú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazást legkorábban július 19-én lehet megkezdeni, a visszautazást pedig legkésőbb a rendezvényt követő napon, július 24-én éjfélig be kell fejezni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt visszautazás előtt a rendezvény helyszínén lebélyegezték. A bélyegzés a debreceni Nagyerdei Stadionnál, a MÁV-START mobilpénztárában lehetséges július 19-22. között, 16 órától 21 óráig, illetve a belépő karszalag felmutatásával július 23-án, 7-től 19 óráig a debreceni vasútállomás személyes ügyfélpontján.

Bélyegző hiányában az alkalmi menettérti jegyet a jegyvizsgáló teljes árú menetjegyre egészíti ki.