Egy budakalászi férfi is lebukott a Szigeten

0
326

Vasárnap a rendőrök két kábítószer-kereskedőt és tizenegy kábítószer-birtoklót fogtak el a Sziget Fesztivál területén és annak közelében.

Az elmúlt 24 órában a fővárosi rendőrök egy 27 éves svájci állampolgárt és egy 21 éves gyömrői férfit fogtak el, akikkel szemben kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást. A rendezvény helyszínén további hét – egy nigériai állampolgárnál, négy tatabányai, egy óbaroki és egy budapesti – férfinál találtak különböző kábítószereket. A Hajógyári-sziget közelében egy francia, valamint egy svájci állampolgár és egy rácalmási, valamint egy budakalászi férfi ruházatának átvizsgálásakor foglaltak le kábítószert.

A 13 személynél összesen 220 darab tablettát, 26, 31 gramm zöld növényi törmeléket, 21,71 gramm fehér színű port, 10,28 gramm barna növényi származékot és 11 darab növényi magot találtak és foglaltak le.

 

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személyeket minden esetben előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket és a két kábítószer-kereskedőt őrizetbe vették.

 

via:police.hu