Mit csináljunk a héten? Pilisi programajánló

0
250

Hétfőn még kipihenjük a hétvége fáradalmait, hogy kedden frissen vethessük bele magunkat a színesebbnél színesebb programokba:
Kedd (Április 19.) délelőtt meghallgatjuk Medveczky Kata tanácsadó szakpszichológus: Dackorszak, hiszti – Hogyan nevessünk a sok sírás közepette? című elődadását Pilisvörösváron. Majd délután Piliscsaba felé vesszük az irányt, hogy  Guba Imre diakónus és család-rendszer terapeuta házasságról szóló előadásán vegyünk részt.
Szerdán (Április 20.)sem fogunk tétlenkedni, miután a nyugdíjas napon Vörösváron vérnyomást, vércukorszintet mértünk, átruccanunk Budakalászra, hogy a Föld napja alkalmából megrendezett két napos rendezvény sorozaton 3mozival föld körüli utazásra induljunk, a klímaváltozás hatásival mélyebben megismerkedhessünk. Majd csütörtökön (Április 21.) míg környezettudatos családi játszóházban játszik Budakalászon, megnézzük A kőbaltás ember – érdi medvevadászok című filmet és beszélgessünk az alkotókkal.
Április 22-én, pénteken megnézzük Ürömön a Gobelin kiállítást az Ürömi művelődési házban. Még aznap visszamegyünk Pilisvörösvárra, hogy mi és csemeténk is megismerkedjen Miska mumussal. Szombat (Április 23.) délelőtt ellátogatunk Pilicsabára az SK SajátKéz Art&Design Vásárra, ahol jól bevásárolunk mindenféle saját/házi készítésű apróságból és csemegéből. Majd esti programként Vörösvárra megyünk, hogy megnézzük a ‘Anyám és más futóbolondok a családból’ című filmet, az estét pedig Budakalászon zárjuk, egy jó kis Nosztalgia Diszkóval. Vasárnap (Április 24.) pedig Solymáron a kalandgyárban az indiánok földjére látogatunk!.
Kellemes hétnek ígérkezik ugye?