Mit csináljunk pünkösd után?

0
244

A pünkösdi hétvége sajnos esős hétvége volt, de az előrejelzések alapján elég kellemes hetünk lesz. Ettől függetlenül mi készültünk és pár fedett programot szeretnénk a kedves olvasó figyelmébe ajánlani.

Május 17-én Pilisvörösváron a könyvklubban Joseph Heller nagy sikerű könyvéről, “A 22-es csapdájáról”  beszélgetnek. Május 18-án este Budakalászon a  “Magyarok a Barcáért” c. film bemutatója lesz, a belépés ingyenes! Másnap 19-én délelőtt a pilisvörösvári Művészetek Házában Dr. Kaszó Beáta allergológus és klinikai immunológus, csecsemő- és gyermekgyógyász, gyermektüdőgyógyász “Allergia és asztma gyerekkorban” c. előadását hallgathatjuk meg. 20-án pénteken Budakalászon a Kós Károly művelődési házban Kovácsik Levente és Szabó Norbert Ádám vetítéssel egybekötött élménybeszámolóján vehetünk részt, akik egy kajakkal szelték át az óceánt. Piliscsabán 20-án este Györgykovács Imre borait kóstolhatjuk meg. Május 21-én 18 órától különleges könyvtári szombat lesz a perbáli könyvtárban: Éjszaka a könyvtárban címmel. Szombaton Tinnyén a néhai dr. Bak Ferenc polgármester emléktábláját avatják délután. Vasárnap Pilisvörösváron a  Hősök napja alkalmából városi megemlékezést tartanak, valamint Piliscsabán is megünneplik a Hősök napját.
Este a Művészetek házában a Belier család című filmet vetítik 18 órai kezdettel.

 

[notification]Látott egy jó programot, amelyről még nem írtunk? Rendezvényt ajánlana? Küldje el nekünk emailben: [email protected][/notification]