Összefogtak Piliscsabán – Hétfőtől Muay Thai edzések a Pilis Sport Centrum-ban

0
821

Az elmúlt napokban a facebookon kerestek támogatót egy fiatal és tehetséges sportoló számára. Ez a küzdősport komoly védő felszerelést igényel, amelynek az anyagi vonzata sem kicsi. A Piliscsaba Ma és Holnap…. csoportban gyorsan elterjedt, hogy szükség van az összefogásra. A B-Angel Kft a híreket hallva ismételten kiállt egy jó ügy mellett és biztosította a sportoló számára felszereléseket, hogy elkezdhesse a felkészülést.

13872892_1862675957293926_4253430076049590243_n
Hajdú Gabi átvette a B-Angel támogatását!

Már csak a hely hiányzott, de úgy néz ki ez a probléma is megoldódott.

Emellett Singer Péter a csoport alapítója gyűjtést kezdeményezett, hogy a sportolók felkészülését segítsék:
“Szeretnék gyűjtést kezdeményezni arra a célra, hogy közösen megvásároljunk Hajdú Gábor piliscsabai Muay Thai versenyző számára – aki Tuco Ramireznek, csoportunk tagjának a menedzseltje – az edzéshez szükséges ugróköteleket és a remélhetőleg fennmaradó pénzből a terembérlet kezdeti összegéhez is hozzájáruljunk. Aki úgy érzi és lehetősége van rá, a D-PC üzletben a Bajcsyn, a Posta mellett Dávidnál adja le az összeget. Előre is köszönöm a hozzájárulásokat!”

Jó hírként érkezett szerkesztőségünkhöz, hogy augusztus elsején  hétfőn 18.00 kezdettel a Pilis Sport Centrumban Muay Thai edzés kezdődik. Az edzést tartandó Skrobár Róbert mester a Szentendre Gym vezetőedzője tartja. Információ: 06 70 416 11 88

Ennek ellenére a felajánlásokat továbbra is várják szeretettel a Dávid PC-ben!