Szívügyünk az egészség! – Egészségnap Piliscsabán

0
747

A városi egészségnap szervezése régi hagyomány településünkön, ezt kívánjuk most továbbvinni és újabb tartalmakkal bővíteni. Az egészségünk megőrzése összetett feladat. Piliscsaba Város 2015-ben elfogadott Egészségterve és az idei Egészségnap rendezvénysorozata a modern szemléletű egészséges életmód fontosságára szeretné felhívni a figyelmet, mely a Prevenció – Lelki egészség – Sport hármas egységére helyezi a hangsúlyt.

Szeptember 15-én, pénteken 18.00 órától a Klarissza Házban Dr Buda László (pszichiáter, pszichoterapeuta) és Dr Benda Judit (táplálkozástudományi szakember) előadásait hallgathatják meg.

Szeptember 16-án, szombaton, 9.00 órától a Városházán véradás, a Csaba kertben, a Céh Egyesületben, Uradalmi házban Valamint a Klarissza házban szűrések, egészségmegőrző kezelések, vizsgálatok, az Egészségpiacon kiállítók várják az érdeklődőket. A Sportpályán a helyi sportegyesületek, sportágak mutatkoznak be a „Válaszd a sportot!” – piliscsabai sportágválasztón. Meglepetés sportoló vendéget is várunk a Sportpályára! Próbáljanak ki új mozgásformákat, ismerkedjenek a sport adta örömmel és a sportközösségekkel!

Várjuk a városi Egészségnapra a családokat, gyerekeket, minden piliscsabait, akinek fontos az egészség bármilyen formája!

Minden szűrés, konzultáció, előadás, sportprogram ingyenesen látogatható!

Részletes programot a kiállítókról, szaktanácsadókról, szűrésekről később teszünk közzé.

További információkat találnak a www.facebook/egeszsegnappiliscsaba oldalon.

Írhatnak nekünk az egeszsegnap2016@gamil.com címre!

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Bácskai Beáta
alpolgármester