Ilyen Pilisvörösváron az önkormányzati főzőkonyha – Fotók

0
172

A 2016-ban felújított, Pilisvörösvár Város Önkormányzata által üzemeltetett főzőkonyha naponta több mint 1400 adag ételt készít a város iskolái számára. Az alapvetően közétkeztetési feladatokat ellátó konyha emellett magánmegrendelések, rendezvények, egyéb magánszervezésű események étkeztetési igényeinek kiszolgálását is vállalja, legyen szó esküvőről, ballagásról, név- és születésnapról, osztálytalálkozóról, keresztelőről vagy egyéb rendezvényekről. Az összejövetelek megrendezéséhez a Friedrich Schiller Gimnázium 100 fős étkezőjét lehet kibérelni.

Az elkészített életeknek melegen tartó edényekben, saját gépjárművel történő kiszállítása is megoldott, ezért lehetőség van a konyha szolgáltatásainak igénybe vételére a helyiség bérlése nélkül is. A konyha biztosítani tudja nyári táborok – akár napi többszöri – étkeztetését is. A főzőkonyha rendelkezik külön gluténmentes konyhával, így a speciális ételek elkészítése is megoldott.

Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretné a főzőkonyha által nyújtott szolgáltatást igénybe venni,  vegye fel a kapcsolatot Karácsony Lajosné élelmezésvetővel a [email protected] e-mail címen. A gimnáziumi étkező bérlésével kapcsolatos részleteket a Friedrich Schiller Gimnáziumban Lampert Andrea gazdasági vezetővel a 06-26-530-424 telefonszámon kell egyeztetni.

via: pilisvorosvar.hu