Fejlemények a pomázi kerítés ügyében.

0
353

Ahogy a PilisCentrum a pilisi portál már korábban is megírta, áll a bál a a pomázi Mátyás iskola kerítése körül. A polgármester is reagált a dologra, és közleményt adott ki:
“Az elmúlt napokban hatalmas vitát korbácsolt városunkban és városunkon kívül is a Pomázi Mátyás Király Általános Iskola kerítésének újrafestése.

Jómagam szándékosan nem foglalok állást a szivárványszínű kerítéssel kapcsolatban. Úgy gondolom, hogy az iskolába járó gyermekek szüleinek bölcsességére és belátására kell bíznunk, maradjon-e a jelenlegi állapot, avagy új színeket kapjon a kerítés. Éppen ezért jómagam is részt veszek szeptember elsején az iskola tanévnyitóján, amikor is átadásra kerül a felújított udvar és tornapálya.

A megnyitót követően az iskola igazgatóját, Molnár-Bruder Géza urat személyesen fogom megkérni arra, hogy minden érdekelt szülőhöz belátható időn belül juthasson el egy egyértelmű kérdést, mely szerint maradjon a jelenlegi színezet vagy kerüljön átfestésre. Ezen felül kérni fogom igazgató urat, hogy a válaszok mihamarabbi beérkezéséről is gondoskodjék. A válaszok összesítése után, a többség döntése alapján a lehető legdemokratikusabb módon szeretném nyugvópontra juttatni ezt a kérdést. Természetesen amennyiben az iskola szülői közössége a kerítés átfestése mellett dönt, úgy az alapanyagok és a munkálatok teljes költségét a polgármesteri keretből biztosítom számukra.

Vicsi László polgármester, s.k.”

Ennek fényében a szülők kezébe került a színes kerítés sorsa. A fejleményekről be fogunk számolni!