Nettó 7 millióból épül műfüves sportpálya épül a Barcsay Jenő Általános Iskolánál

0
750

Műfüves sportpálya épül a Barcsay Jenő Általános Iskola  Fehérvíz u. és Kálvária út sarkán található focipályája helyén. A kivitelezés 2017. november 3-án, pénteken kezdődik a kimérési munkálatokkal. A kivitelező Green Flower Kft. a munkákat várhatóan 2017. november 30-án fejezi be.

A Barcsay iskola Fehérvíz u. és Kálvária út sarkán található focipályái közül a Kálvária úttól a második sportpálya állapota nem megfelelő, ezért helyére műfüves focipálya kerül, ami strapabíró, többfunkciós, iskolások és a környéken lakók számára is jól és biztonságosan használható lesz. A kivitelezés kimérési munkálatokkal, előkészítéssel, bontással kezdődnek és várhatóan a műfüves pálya építése várhatóan a hónap végére befejeződik. Az érintett területet a Szentendrei Barcsay Jenő Általános Iskola tanulói és a környékben lakók a műfüves focipálya építése alatt nem tudják használni, a területet építési munkálatok miatt kerüljék el.

A munkálatokat a város saját forrásból finanszírozza, éves költségvetési keretéből. A kivitelezés nettó 6,9 millió Ft-ba kerül.