Vérfürdő Szentendrén: végighallgatta édesanyja meggyilkolását a tini

0
393

Attila ajándékba vitt késsel mészárolt.

Hétfőn hoz ítéletet a bíróság K. Attila ügyében, aki a vád szerint nem kevesebb mint 56 késszúrással végzett a szentendrei, 42 éves H. Henriettával 2015 márciusában. A férfit különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel állítják bíróság elé.

Mint ahogy a Bors korábban beszámolt róla, Attila és Henrietta 2014 novemberében ismerkedett meg egymással. A férfi Angliában dolgozott abban az időben, a kétgyermekes Henrietta Szentendrén vezetett egy éttermet. Attila szerelmes lett a nőbe, a férfi érzelmeit a nő viszont nem viszonozta. A férfi végül addig nyaggatta Henriettát, míg az belement egy találkozóba.

Az éjszaka

A végzetes éjszakán a nő és két gyermeke este 10 óra után értek haza. Egy órával később megérkezett a férfi is egy ajándékba vitt késsel. A találkozó hamar heves vitába torkollott, mire a férfi előkapta az éles kést és többször a nőbe szúrta. A vád szerint a férfi ezután elmenekült a helyszínről és öngyilkosságot kísérelt meg, de nem sikerült neki. A nőre vérbe fagyva talált rá a szomszéd szobában lévő fia, aki hallotta, amint a férfi és anyja veszekszenek egymással.

Önvédelem

Novemberben írta meg a Bors, hogy a férfi védője azt próbálta bizonyítani, Attila önvédelemből szúrta le Henriettát. Ha a férfit bűnösnek találják, tíztől húsz évig, vagy akár életfogytig tartó szabadságvesztésre is ítélhetik.

 

via: borsonline.hu