Home Hírek Volánbusz közlekedési rend Húsvétkor és a tavaszi szünetben

Volánbusz közlekedési rend Húsvétkor és a tavaszi szünetben

0
Volánbusz közlekedési rend Húsvétkor és a tavaszi szünetben

2017. április 11. és 20. közötti időszakban a VOLÁNBUSZ Zrt. helyi és helyközi autóbuszjáratai az alábbiak szerint közlekednek:

*Április 14-én, 16-án és 17-én a bevásárlóközpontok és az áruházak zárva tartanak, ezért az alábbi vonalak járatai módosított menetrend szerint közlekednek:

  • 305-ös és 306-os autóbuszok egész nap nem közlekednek.
  • 308-as és 309-es autóbuszok nem érintik Fót, Auchan áruház megállót.
  • 310-es, 311-es, 318-as és 319-es autóbuszok nem érintik Fót, Auchan áruház megállót. A menetrend szerint betérő járatok Budapest, Újpest-Városkapu végállomásról 8 perccel később indulnak.
  • Az 580-as vonal járatai Vecsés, Market Central megállóhely érintése nélkül közlekednek, az áruházat követő megállóhelyeken a menetrend szerinti indulási idők betartásával.
  • 744-es és 746-os autóbuszok Érd, Autóbusz-állomás és Érd, TESCO között nem közlekednek, ezért Érd, Erika utca megállóhelyet sem érintik.
  • 760-as és 762-es autóbuszok a Premier Outlet áruház érintése nélkül közlekednek, az áruházat követő megállóhelyeken a menetrend szerinti indulási idők betartásával.
  • 830-as vonalszámú autóbuszok nem érintik Solymár, Auchan áruház megállóhelyet.

Kérjük, hogy a zsúfoltság elkerülése érdekében jegyüket elővételben (akár interneten keresztül) vásárolják meg.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a regionális közlekedési központok a fenti általános közlekedési rendtől eltérően is közlekedtethetik autóbuszaikat. Kérjük, hogy az utazás megkezdése előtt, a területileg illetékes társaság információs elérhetőségén érdeklődjenek.

via: volanbusz.hu