Átadták az új rendőrautót Piliscsabán

0
315
Átadták az új rendőrautót Piliscsabán
Átadták az új rendőrautót Piliscsabán

A Városháza melletti parkoló területén került sor a képviselő testület által megvásárolt rendőrautó átadására június 20-án. Az eseményen jelen voltak Piliscsaba képviseletében Farkas András polgármester és Bácskai Beáta alpolgármester, Simon Gyula közrendvédelmi tanácsnok, Styevola István és Schromreisz János képviselők, Platschek Károly, a polgárőrség elnöke és Nagy Zsolt jegyző. A rendőrség részéről eljött dr. Mihály István dandártábornok, a Pest Megyei Rendőrkapitányság vezetője, Galuska-Tomsics László rendőrezredes, a Budaörsi Rendőrkapitányság vezetője és a Pilisvörösvári Rendőrőrs parancsnoka, Koczka Gábor. A Himnusz eléneklése után a megjelenteket Farkas András polgármester köszöntötte.

Az önkormányzat egy Skoda Octavia kombi Ambition típusú autót vásárolt meg, 5 és fél millió forintért, 1,4-es motorral, 150 lóerővel, és minden szükséges felszereltséggel. A rendőrség részéről dr. Mihály István dandártábornok mondott köszönetet. A beszédek után a polgármester átadta az autó kulcsát a dandártábornoknak, ő pedig a körzeti megbízottaknak, akik rögtön ki is próbálták a járművet.

Ezen az ünnepségen nemcsak az autó kulcsát adták át, hanem elismerésben részesült Simon Gyula, közrendvédelmi tanácsnok is. A Pest Megyei Rendőrfőkapitányság vezetője a Főkapitányság munkáját segítő tevékenysége, valamint az Országos Polgárőr Szövetségnél a társadalmi bűnmegelőzés és veszélyelhárításban kifejtett munkája elismeréseként adott át oklevelet Simon Gyulának, aki nemcsak közrendvédelmi tanácsnok, hanem a piliscsabai polgárőrség alelnöke is. Az ünnepség fogadással zárult.

Forrás: piliscsaba.hu