Drága, de lopott verdákat értékesített a maglódi férfi és pomázi társa + Videó

0
131

Nagyértékű autókra szakosodott orgazdákat fogtak el a budaörsi rendőrök. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított orgazdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt R. Gábor 48 éves pomázi lakos és N. József 34 éves maglódi lakos ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint – eddig – ismeretlen tettes 2016. július 27-én 11 óra 30 perc és 14 óra 12 perc közötti időben egy budaörsi bevásárlóközpont parkolójából eltulajdonított egy BMW típusú autót annak forgalmi engedélyével és a benne lévő készpénzzel együtt. Az adatgyűjtés során információ merült fel arra vonatkozóan, hogy a szóban forgó gépjárművet Veresegyházán kívánják értékesíteni.

A budaörsi nyomozók és járőrök 2016. július 30-án 13 óra körül egy veresegyházi piacon megtalálták az autót. N. József éppen szerette volna azt eladni, de a rendőrök tetten érték, elfogták, majd a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.
További adat merült fel arra vonatkozóan, hogy N. József a gépjárművet R. Gábortól vásárolta. Őt a rendőrök 2016. július 30-án 18 óra körül egy budaörsi parkolóban fogtak el, miközben további két – feltételezhetően bűncselekményből származó – BMW gyártmányú gépjárművet próbált értékesíteni.
R. Gábort a rendőrök a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették.
Az illetékes bíróság 2016. augusztus 2-án elrendelte R. Gábor előzetes letartóztatását.
A két férfi ellen a büntetőeljárást a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

n3725264

n3725001

forrás:police.hu