Droggal bukott le pilisszentiváni a Szigeten

0
397
A rendőrök szerdán négy embert állítottak elő a Hajógyári-sziget környékéről.

A BRFK III. kerületi Rendőrkapitánysága 2016. augusztus 10-én este a Sziget Fesztivál területén belül és annak környékén két férfival szemben indítottak eljárást – szabadlábon hagyásuk mellett – kábítószer-birtoklás vétség miatt. A 22 éves pilisszentiváni férfi ruházatának átvizsgálásakor 1,56 gramm barna színű kábítószergyanús anyagot – feltehetően Kristályt –, valamint két darab bordó színű tablettát találtak és foglaltak le, míg a 39 éves olasz állampolgár – a rendőrökre felfigyelve – 11 darab tasakba csomagolt tablettát dobott el. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személyeket a rendőrök előállították a kerületi kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Egy 33 éves budapesti férfi egy Budapest III., Mozaik utcai bár kerthelyiségében döntötte fel szándékosan az ott felállított hangfalat, ezzel több százezer forint kárt okozott. A férfit az óbudai rendőrök rongálás vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki, aki szabadlábon védekezik.

Az este folyamán a rendezvény egyik szórakozóhelyének pultjából egy 30 éves svájci férfi próbált meg szeszesitalt lopni, amelyet az alkalmazottak észrevettek. Amikor a férfit felelősségre vonták, bántalmazta az őt visszatartani szándékozó alkalmazottakat. A biztonsági szolgálat munkatársai a Hajógyári-sziget K-hídjánál 2016. augusztus 11-én hajnalban átadták a rendőröknek a férfit, akit lopás vétség kísérlet és garázdaság vétség miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

Via:police.hu