Egy solymári áruházból több üveg whiskey-t loptak

0
801

A Budaörsi Rendőrkapitányság Pilisvörösvári Rendőrőrs lopás bűntett és kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást két budapesti férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint H. Gábor és N. Gergely 2017. március 8-án 15 óra 58 perckor egy solymári áruházban több üveg whisky-t a hátizsákjukba rejtettek és azzal fizetés nélkül távoztak a kasszától. Amikor az áruvédelmi kapu bejelzett H. Gábor eldobta a táskáját és elszaladt, míg N. Gergely a szeszesitalokkal távozott boltból. Az esetről az üzlet biztonsági alkalmazottja bejelentést tett a rendőrségre és a két férfit az áruház előtti buszmegállóban visszatartotta. A helyszínre érkező rendőrök a 36 éves és a 41 éves férfit elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították. A két férfi az intézkedés során zavartan viselkedett, ezért velük szemben a rendőrök kábítószer-gyorstesztet alkalmaztak, mely pozitív eredményt mutatott. A nyomozók a budapesti lakosokat gyanúsítottként hallgatták ki.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Pilisvörösvári Rendőrőrs az N. Gergely és H. Gábor ellen lopás bűntett és kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes járási ügyészségnek megküldte.