Elfogatóparancs volt ellenük érvényben – Esztergomban is megfogtak egy embert

0
283

Tatabányán, Kisbéren és Esztergomban fogták el a körözött férfiakat.

Tatabánya

A rendőrök 2017. május 11-én 10 óra 16 perckor Tatabányán, Jászai Mari úton szólítottak fel személyazonosságának igazolására egy fiatalembert. A férfi a járőröket észlelve egy lakóház tűzlétráján akart az épület tetejére mászni.

A rendőrök a 27 éves tatabányai lakost menekülése közben elfogták. Megállapították, hogy ellene a Tatabányai Törvényszék ittas járművezetés vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki.

A járőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

Kisbér

Szintén őrizetbe került egy 53 éves szolnoki lakos, akit 2017. május 11-én 18 órakor a kisbéri buszvégállomáson igazoltattak a rendőrök. A férfi ellen a Szolnoki Törvényszék súlyos testi sértés elkövetése miatt adott ki körözést.

Esztergom

Az esztergomi rendőrök 2017. május 11-én 19 óra 50 perckor egy helyi bevásárlóközpont parkolójában ellenőriztek egy férfit. Megállapították, hogy az 50 éves esztergomi lakos ellen a Tatabányai Törvényszék lopás vétség elkövetése miatt kiadott elfogatóparancsa volt érvényben. A járőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették.

via: police.hu