Home Hírek Csobánka Felismeri a lopott tárgyakat? A rendőrök szeretnék visszaadni a tulajdonosoknak!

Felismeri a lopott tárgyakat? A rendőrök szeretnék visszaadni a tulajdonosoknak!

0
Felismeri a lopott tárgyakat? A rendőrök szeretnék visszaadni a tulajdonosoknak!

A Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt J. József 32 éves pomázi lakos és 20 éves társa ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak 2016. január 21-én 8 óra 45 perc és 17 óra 45 perc közötti időben befeszítették egy szentendrei családi ház ablakát és onnan készpénzt, valamint arany ékszereket tulajdonítottak el.

A szentendrei nyomozók a helyszíni szemle adatai és az adatgyűjtés eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket.

J. Józsefet 2016. június 13-án, társát egy nappal később fogták el a rendőrök. Mindkettőjüket előállították a Szentendrei Rendőrkapitányságra, ahol – őrizetbe vételük mellett – gyanúsítottként hallgatták ki őket. A lakcímeiken megtartott házkutatások során a rendőrök további bűncselekmények elkövetéséből származó tárgyakat foglaltak le.

Az illetékes bíróság 2016. június 15-én elrendelte a gyanúsítottak előzetes letartóztatását.

A rendőrök kérik, hogy akik a mellékelt képeken felismerik a tőlük eltulajdonított tárgyakat, jelentkezzenek személyesen a Szentendrei Rendőrkapitányságon (Szentendre, Dózsa György út 6/a. szám), vagy hívják hivatali munkaidőben a Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Nyomozó Alosztályát a +36-26/502-417-es telefonszámon.