Jó reggelt 10-es út – szeptember 2

0
372

A tegnap elkezdődött a suli, és ez meg is látszik az utakon. Az utak zsúfoltabbak, az emberek türelmetlenebbek, például tegnap is volt egy utoléréses koccanás a 10-esen. Ma is folytatjuk a napi 10-es percről-percre helyzetjelentést  Először gyorsan nézzük milyen orvos/közlekedés meteorológiai hatások várhatóak a mai napon.

Pénteken is sok napsütésre készülhetünk, legfeljebb nyugaton, északnyugaton és az Északi-középhegység térségében okozhat néhol vizes, csúszós útszakaszokat egy-egy zápor, esetleg zivatar. Az északnyugati tájakon és átmenetileg északkeleten élénk szél csökkentheti a járművek menetstabilitását. Vezetés közben érdemes lesz napszemüveget viselni. Az egyre melegebb időben gyermekeinket, házi kedvenceinket ne hagyjuk a tűző napon álló zárt járműben! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

[lists style=”style6″]

 

  • 6:31 A Solymári körforgalom után már alakul egy erősebb torlódás, sőt már a temetőnél lassabban halad a sor
  • 6:33 Íme a friss traffi jelentésünk
  • 6:41 A temetőtől lépeget a sor, egyes helyeken még egy köszvényes csiga is gyorsabb…
  • 6:52 A 10-es beállt, már a körforgalom után is alakul a torlódás 
  • 7:50 Vörösváron a Fő út beállt a Lukoil kút és a Puskin utca között, ahogyan a Szabadság út is  Szentiván, Solymár járható a solymári vasútállomásig.
  • 7:55 A 11106 -os új bekötő út Solymáron bedugult, ahogyan továbbra is dugó van a 10-esen az Auchan körforgalom és a Óbudai Temetőig.
  • 8:38 Pilisvörösváron a fent jelzett szakaszon még mindig lassú a forgalom, de lehet haladni. Pilisszentiván, Solymár járható; a solymári bekötő (11106 -os) az Auchan fele még mindig be van dugulva a körforgalomig. Borosjenő és Üröm között áll a sor majdnem az ürömi körforgalomig. Az új 10-esen is torlódás van egészen a Kocsis Sándor utcáig. A városban a Bécsi út – Vörösvári út elágazástól a Flóriánig torlódás.

[/lists]

Aktuális forgalmi helyzet Budapest felé, Piliscsaba felől: