Pomázi és budapesti férfiak új drogot gyártottak és árultak – Képek + videó

0
444

A szentendrei rendőrök új pszichoaktív anyaggal visszaélés gyanúja miatt vettek őrizetbe három férfit.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást Sz. Gábor 22 éves budapesti lakos és társai ellen.

A szentendrei nyomozók 2016. július 18-án a reggeli órákban fogták el – barátnője fővárosi lakásán – Sz. Gábor 22 éves budapesti lakost. A rendőrök házkutatást tartottak abban a lakásban, amelyben a 22 éves férfi életvitelszerűen lakik és ott szintetikus drog előállításához szükséges alapanyagokat, csomagolásához, értékesítéséhez használt eszközöket, telefont, SIM kártyákat, valamint készpénzt foglaltak le. Az ingatlanban elfogták Sz. Gábor apját, Sz. Géza 55 éves budapesti lakost, akit a fiával együtt előállítottak a Szentendrei Rendőrkapitányságra.

Az 55 éves férfi autójában a rendőrök zöld színű anyagmaradványt, kábítószergyanús anyagokat és azok terjesztéséhez használatos zacskót és mérlegeket találtak, amelyeket lefoglaltak.

Ezzel egy időben egy pomázi lakásban fogták el R. Rudolf 35 éves pomázi lakost, akit szintén előállítottak a Szentendrei Rendőrkapitányságra. A férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy Pomázon több személynek új pszichoaktív anyagot illetve kábítószert adott el.

A rendőrök mindhárom férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték az előzetes letartóztatásuk elrendelését.
via: police.hu