Home Kék hírek Keresik a redőrök képeken látható férfit és az ellopott ékszereket

Keresik a redőrök képeken látható férfit és az ellopott ékszereket

0
Keresik a redőrök képeken látható férfit és az ellopott ékszereket

A Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat 13090/624/2016.bü. számon lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az eddig ismeretlen tettes 2016. április 26-án 10 óra és 16 óra közötti időben egy szentendrei társasház harmadik emeleti lakásba bement, onnan arany-, és ezüst ékszereket, valamint készpénzt lopott el.

Keressük a képeken látható férfit és az ellopott ékszereket
Keressük a képeken látható férfit és az ellopott ékszereket

A sértett elmondása szerint a feltételezhető elkövető körülbelül 180-185 cm magas, 30-35 év körüli, fehér bőrű, vékony testalkatú, szikár, szögletes arcvonásokkal. Ruházata: fekete fényes bőr, vagy műbőr dzseki, nadrágja sötét színű volt, feje szabadon volt, sapkát nem viselt.

A képen látható ismeretlen személyazonosságú férfi a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható, ezért róla, valamint az eltulajdonított ékszerekről grafika, valamint fényképfelvétel készült.

A Szentendrei Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a grafikákon látható két személyt felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen vagy telefonon – munkaidőben – a Szentendrei Rendőrkapitányságon (Szentendre, Dózsa György út 6/a. szám) a 06-26/502-400-as telefonszámon, vagy hívja – a nap 24 órájában elérhető – a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon. Továbbá – névtelensége megőrzése mellett – tehet bejelentést az ingyenesen hívható a 06/80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.