Marihuána ültetvényt találtak Szentendrén

0
1022

A Szentendrei Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya kábítószer birtoklás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást két pócsmegyeri férfi ellen.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály munkatársai 2017. október 17-én az esti órákban intézkedtek egy szentendrei háznál a 27 éves Z. B. és a 27 éves K. T. pócsmegyeri lakosokkal szemben, mivel olyan információjuk volt, hogy az ingatlanban kábítószert termesztenek. A rendőrök a házkutatás során 97 tő kábítószergyanús zöld növényt – az előzetes szakvélemény szerint marihuánát -, továbbá kábítószer előállításához szükséges eszközöket találtak és foglaltak le.

A rendőrök ezt követően a gyanúsítottak pócsmegyeri otthonaikban is házkutatást tartottak, ahol kábítószergyanús fehér port és növényi anyagmaradványt találtak és foglaltak le, amelyeket szakértő bevonásával vizsgál a hatóság.

A nyomozók mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Fotók