Home Kék hírek Szemtanúkat keres a rendőrség

Szemtanúkat keres a rendőrség

0
Szemtanúkat keres a rendőrség

Egy sorompót tört le az ismeretlen autós.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat ismeretlen tettes ellen 13090/787/2017. bűnügyi számon közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény vétség elkövetésének gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2017. május 31-én 15 óra 18 perckor ismeretlen személy egy szintén ismeretlen forgalmi rendszámú személyautóval közlekedett – Csobánka felé – Pomázon, a Szentendrei úton, amikor a HÉV átjáróban található félsorompó karját letörte, majd adatai hátrahagyása nélkül elhajtott a helyszínről.

A baleset következtében anyagi kár keletkezett.

A Szentendrei Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki tanúja volt az esetnek vagy azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen – munkaidőben – személyesen a Szentendrei Rendőrkapitányságon vagy hívja a 06-1-236-28-83-as telefonszámon a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es “Telefontanú” zöld számán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

via police.hu