Home Kék hírek Szentendrei díler: vádemelési javasalattal zárult a nyomozás

Szentendrei díler: vádemelési javasalattal zárult a nyomozás

0
Szentendrei díler: vádemelési javasalattal zárult a nyomozás

Kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya H. Zoltán 25 éves szentendrei lakos ellen.

A férfi lakásán – állampolgári bejelentést követően – 2016. január 26-án 12 óra 15 perc körüli időben tartottak házkutatást a szentendrei nyomozók. Az ingatlanban kábítószergyanús anyagokat, kézi mérleget és a kábítószer árusításához szükséges tárgyakat, eszközöket találtak és foglaltak le a rendőrök.

Az intézkedés megkezdésekor a lakáshoz érkezett egy személy, aki a rendőrök kérdésére elmondta, hogy kábítószer fogyasztása céljából érkezett H. Zoltánhoz.

A 25 éves férfit a rendőrök elfogták és előállították a Szentendrei Rendőrkapitányságra, ahol – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki. Az illetékes bíróság 2016. január 28-án elrendelte a férfi előzetes letartóztatását.

Az ellene folytatott eljárást a nyomozóhatóság a napokban lezárta, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Via police.hu