Címke: 10-es út

A 10-es út ismét elesett…

Sajnos ma reggel baleset történt a 10-es úton.A solymári körforgalmat elhagyva egy kamion beborult az árokba a Gigamachine burger étterem előtt. Lehetséges, hogy épp...

Útjavítás a 10-esen

A 10-es úton Solymár után a 2 téglagyár között útjavítás folyik, ezért torlódásra számíthatnak az arra járók.

Halálos baleset történt a fővárosban hajnalban

A III. kerületben történt balesetben egy férfi a helyszínen életét vesztette.A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2017. március 10-én 1 óra 40 perckor a...

Lapszemle: 10/B és a trükközők

"A trükközők nem adják fel" címmel cikk jelent meg a solymaronline.hu oldalon arról, hogy az ügyeskedők a tiltás ellenére továbbra is előszeretettel használják a 10/B néven elhíresült földutat.

Jó reggelt 10-es út – szeptember 8

Ma is folytatjuk a napi 10-es percről-percre helyzetjelentést Először gyorsan nézzük milyen orvos/közlekedés meteorológiai hatások várhatóak a mai napon.

Jó reggelt 10-es út – szeptember 6

Ma is folytatjuk a napi 10-es percről-percre helyzetjelentést Először gyorsan nézzük milyen orvos/közlekedés meteorológiai hatások várhatóak a mai napon.

Jó reggelt 10-es út – szeptember 2

A tegnap elkezdődött a suli, és ez meg is látszik az utakon. Az utak zsúfoltabbak, az emberek türelmetlenebbek, például tegnap is volt egy utoléréses koccanás a 10-esen. Ma is folytatjuk a napi 10-es percről-percre helyzetjelentést Először gyorsan nézzük milyen orvos/közlekedés meteorológiai hatások várhatóak a mai napon.

Jó reggelt 10-es út – szeptember 1-én

Itt a szeptember, így itt a napi 10-es percről-percre helyzetjelentés ideje. Először gyorsan nézzük milyen orvos/közlekedés meteorológiai hatások várhatóak a mai napon.

Ideiglenes forgalomkorlátozás Budapest III. kerületében augusztus 4-én és 5-én

Filmforgatás miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz 2016. augusztus 4-én és augusztus 5-én Budapesten, a III. kerületben. A Budapesti Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy az alábbi forgalmirend-változás lép életbe a főváros területén.

Baleset történt Pilisvörösváron a Fő utcán – Frissítve

Baleset történt Pilisvörösáron délután 14:00 körül, kapta a PilisCentrum.hu az információt. A helyszíni szemle legalább 2 órán át tart majd. Amint bővebbet tudunk azonnal...