Címke: felhívás

Felhívás Pilisjászfalu, Piliscsaba és a környékbelieknek!

0
Felhívás !Az alábbi sötét színű Mercedes Vitó típusú busz járja a környékbeli településeket. Állítólag munkát keresnek, szerintünk meg más a céljuk. Tegnap Pilisjaszfalun, és...

Ne higgyen a fülének!

0
A Pest megyei rendőrök egy olyan bűncselekménytípusra hívják fel a figyelmet, melynek során a tettesek egy rokonra hivatkozva készpénzt, ékszert csalnak ki főként időskorú személyektől.

Simon Gyula felhívása: Figyeljünk, indul a suli és az ovi!

0
Nyakunkon az iskolakezdés, és az ovi is újra megnyitja kapuit, a vele járó sok-sok jóval és macerával – mint a korán kelés, a nem otthon felejtendő tanszerek, a különböző szakkörökre való beiratkozás, és a gyermek azokra való elvitele, a nyugodt nyári hónapok után a reggeli rohanás, ki gyalog, ki gépkocsival.

Keresik a redőrök képeken látható férfit és az ellopott ékszereket

0
A Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendőrök keresik ezt a két férfit! Segítsen megtalálni!

0
A szentendrei rendőrök egy budakalászi lopással összefüggésbe hozható ismeretlen tettesek azonosításához kérik a lakosság segítségét.

A piliscsabai tűzoltók felhívása a szabadtéri tüzek megelőzésére

0
A szabadtéri tüzek jellemzően az év két időszakában jelentenek komoly veszélyt az emberekre és a környezetre: tavasszal és a nyári szárazságok idején. A vegetációtüzek kialakulásának okai az esetek többségében az emberi felelőtlenségre, figyelmetlenségre vezethetőek vissza. A lángok akár anyagi javakat, életeket is veszélyeztethetnek, azonban kis odafigyeléssel mindezt megelőzhetjük!

Felismeri a képeken látható autótolvajt??

0
A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a képen látható férfi azonosításához. A Komáromi Rendőrkapitányság 11030/430/2016. bűnügyi számon jármű önkényes elvétele bűntett gyanúja miatt nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen.

Ne engedjenek be idegeneket

0
A Budaörsi Rendőrkapitányság felhívja a – főként az egyedül élő, idős - lakosság figyelmét, hogy minden esetben ellenőrizzék le az Önöket különféle indokkal telefonon...

Már hatan haltak meg az idén motoros balesetben.

0
Az idei első ilyen baleset március közepén következett be, azonban a jó idő beköszöntével májusban már három motoros tragédia történt közútjainkon.A 6 halálos kimenetelű...