Címke: új-hullám

Őszi vízilabdatorna Dorogon

0
Az őszi iskolai szünetben, november 2-án, a dorogi Nipl Stefánia Uszodában rendezték meg a 2002-es és fiatalabb korosztályok számára kiírt vízilabdatornát. A cél az volt, hogy bajnokságok mellett további játéklehetőséghez jussanak a fiatalok. A jó hangulatú eseményen négy csapat vett részt.

Új-Hullám hírek

0
Nagy gólkülönbségű vereséget és egy szép győzelmet szereztek a dorogi Új-Hullám SE csapatai 2016. október 15-én a Budapesti Vízilabda Bajnokságban.

Hét érem Párkányból

0
Öt arany, egy ezüst- és egy bronzéremmel az Új-Hullám SE a negyedik legeredményesebb klub lett az augusztus 28-i, párkányi nemzetközi úszóversenyen.

Gyermek Úszó Országos Bajnokság

0
2016. július 27-30. között rendezték meg Miskolcon a XLVIII. Országos Gyermek Bajnokságot. Az Új-Hullám Sport Egyesületet Böszörményi Boglárka, Simonek Renáta és Meczger Máté képviselte. Az egyesületek pontversenyében a 62. helyen végeztek.

Esztegomi Új-Hullám eredmények

0
A dorogi Új-Hullám SE úszói részt vettek a XXXVI. Szent István Kupán 2016. június 25-én, szombaton Esztergomban. A dorogi csapat a pontverseny harmadik helyén végzett, összesen 15 aranyat, 14 ezüstöt és 14 bronzérmet szerzett.

Újabb éremeső a dorogi Új-Hullámosoknál

0
A Magyar Úszás Napján, június 18-án, szombaton Balatonfüreden megrendezésre került a 2016-os Nyíltvízi Úszás Világkupa. A kupán a férfiak és a nők mezőnyében is olasz győzelem született. Legjobb magyarként Rasovszky Kristóf és Olasz Anna is az ötödik helyen csapott célba.

Ismét jól szerepeltek a dorogi Új-Hullám versenyzői

0
Jövő Bajnokai versenyJúnius 4-én, szombaton az Új-Hullám SE úszói részt vettek a Budapest/Közép-Dunántúli Jövő bajnokai régiós felmérő versenyen az újonnan épült budapesti Tüske uszodában....

Jól teljesített az Új-Hullám a megyeiben

0
Május 21-én, szombaton a Komárom-Esztergom megyei Úszó Bajnokság első fordulóján az Új-Hullám SE úszói kiválóan teljesítettek. A versenyen a dorogi egyesület nagyobb létszámmal vett részt...

Ezeket a táborokat ne hagyja ki, ha teheti!

0
2016-ban is változatos nyári tábori kínálattal várja a gyerekeket az Új-Hullám SE! Június közepétől augusztus közepéig négy különböző heti napközis sporttábor (úszótábor, úszó- és...

Nyolc úszóérem Budapestről

0
Két arany, öt ezüst és egy bronzérmet, valamint több értékes helyezést szereztek a dorogi Új-Hullám SE úszói a május 13-14-én megrendezett XV. BVSC Kupa...