Címke: vihar

Amikor jön a vihar

Napi Pilisszántó: Amikor vihar közeledik by Ede Somorjai

Háziréti horgásztó – vihar, naplemente

Somorjai Ede ismét csodálatos képeket készített a Háziréti horgásztónál. Gyönyörűen látszik a vihar és a naplemente is. Fotók

Több megyére másodfokú figyelmeztetést adtak ki péntekre heves zivatar miatt

Négy dunántúli megye kivételével az egész országra figyelmeztetést - köztük több megyére másodfokút - adott ki heves zivatarok veszélye miatt péntekre a meteorológiai szolgálat....

Fa dőlt az útra, avar és szemét égett…

Esztergom és Pilisszentlélek közötti úton ma hajnalban egy fa dőlt az útra és akadályozta a forgalmat. Az esztergomi hivatásos tűzoltók a fát motoros láncfűrész segítségével feldarabolták, majd eltávolították. Senki sem sérült meg.

Van képünk hozzá: Vihar vasárnap

A pilisszántói Somorjai Ede osztotta meg a PilisCentrummal az alábbi képeket, amelyeket a vasárnapi vihar idején fotózott.

Ilyen volt a vihar Pilisszántó felett

Somorjai Ede tett közzé egy rövid videót a Pilisszántó facebook csoportban, a pár nappal ezelőtti viharról. Elképesztően gyönyörű képek következnek:

Piliscsaba most – galéria

Az elmúlt napok esőzései megtették hatásukat. Hogyan látják az emberek most Piliscsabát mivel kell szembesülni? Íme: Képek forrása: https://www.facebook.com/groups/piliscsabamaesholnap/  

Mi történt tegnap Piliscsabán? Galéria

A tegnapi nap folyamán lezúdult csapadék mennyiséggel a már kibővített árkos sem bírtak. Így a településen ismét szivattyúzni kellett. Mind a Piliscsabai Polgárőr Egyesület, mint a Piliscsabai Önkéntes Tűzoltók részt vettek a héten már másodjára elöntött területek mentési munkálataiban.

Piliscsabán felkészültek a következő viharra + Képek

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint péntek estétől nagy mennyiségű eső várható az egész ország területén. Csak Pest megyében 24 óra alatt több mint 30 mm csapadék hullhat.

Vörösbe borul holnapra az ország

Ha nem lett volna elég a tegnapelőtti vihar.... Ma délutántól viharos szélre és felhőszakadásokra lehet számítani, írja a MET.huNAGY MENNYISÉGŰ ESŐ: Péntek késő délutántól, estétől dél, délkelet felől intenzív csapadék érkezik. Az eső, zápor mellett helyenként zivatar is valószínű. Az Alföld délkeleti felén reggelig a csapadék mennyisége több helyen is meghaladhatja az 50 mm-t.