Szervező

Csepy Zoltán
Telefonszám
+36 20/929-7987
Email
cszoltan84@freemail.hu

Helyszín

Esztergom
Mátyás király úti kamionparkoló
Kategória

További információ

Facebook esemény
QR Code

Dátum

2017 okt. 29.

Idő

10:00 - 16:00

Újra élményautózás Esztergomban

Idén utoljára Esztergomban az autóversenyzők! Mint minden rendezvényünkön erre is az országból rengeteg helyről jönnek a versenyzők sőt most már a határon túlról is érkezi versenyzők. Így kijelenthetjük, hogy nemzetközivé nőtte ki magát a rendezvény. Köszönjünk a versenyzők pozitív hozzáállását a rendezvényünkhöz.

  • Engedjék meg, hogy egy pár szóban leírjam a rendezvényünket:

Rendezvényünk célja, hogy bemutassuk az autóversenyzés világát, de nem a megszokott modón! A kilátogató vendégek megnézhetik a versenyautókat testközelből, sőt aki elég bátor azt a versenyzők el is viszik egy köre. Ezen felül beszélgethetnek a versenyzőkkel, közös fotókat készíthetnek.

A rendezvény ideje alatt megpróbálunk minden versenyzővel egy kis riportot csinálni, hogy bemutassuk őket. Beszélgetünk velük az idei évről és a jövőbeni terveikről.

Természetes, mint ebben az évben minden rendezvényünkön baleset megelőzi napot is tart az Esztergomi Rendőrkapítányság.  Rendezvényeink egyik célja, hogy az országúti éjszakai illegális versenyek résztvevőit betereljük a biztonságos verseny körülmények közé. Mert tudjuk a közút nem versenypálya. Éppen ezért köszönjünk a részvételt a Rendőrkapitányság részéről.

  • Amit a rendezvényeinkkel elértünk:

Az Esztergomi élményautózásokkal (2016,2017-ben) az Esztergomi Vaszary Kolos Kórház Gyermeksürgősségi Osztályt támogattuk a 2016-os évben több mint 1.000.000 Ft-ot tudtunk összeautózni, amelyből az osztály részére egy gyermek-újraélesztő asztalt és egy sárgaság mérő műszert tudtunk vásárolni. 2017-ben újabb 450.000 Ft-al sikerült támogatni az osztályt, amely összegből 2017.11.04-én felújításra kerül a Gyermeksürgősségi Osztály (szoptatós szoba festése +padozat csere, kezelők és  kortermek festése + bútorok felújítása.

Valamint az idei évben 500.000 ft-al tudtuk támogatni a Sérült Gyermekekért és Fiatal Felnőttekért Alapítványt!

Nagyon szépen köszönjünk az egész éves segítséget:

  • Esztergom Város Önkormányzatának a terület biztosítását és támogatását.
  • Esztergom – Kertvárosi Polgárőrségnek a rendezvény biztosítását
  • Esztergomi Rendőrkapitányságnak Baleset megelőzi napokat
  • Illetve minden kedves támogatónknak és segítőnknek akik nélkül biztos nem valósulhatnának meg a rendezvények.

A környék lakóinak türelmét és egyre több pozitív visszajelzését!