Home Színes 5 praktikus céges ajándék ötlet

5 praktikus céges ajándék ötlet

0
5 praktikus céges ajándék ötlet
céges ajándék ötletek

A céges ajándék az ajándékozás speciális fajtája, hiszen egyszerre kell szem előtt tartani a céges image-et, a meglepetés célját, és ugyanakkor tény az is, hogy keveset tudunk a megajándékozottról. A túlságosan személyeskedő ajándékok ahonapajandeka.hu szerint is kerülendőek, ám ez nem jelenti azt, hogy ne sikerülhetne igazi örömet okozni a céges ajándék adásával. Gyakran felmerülő kérdés, hogy milyen típus mellett érdemes letenni a voksot. Vajon melyek azok az apró vagy éppen kicsit értékesebb darabok, amelyek gyakorlatilag kortól és nemtől függetlenül mindenki számára remek választásnak bizonyulnak? Cikkünkben öt olyan céges ajándék ötletet gyűjtöttünk össze, amelyekkel biztosan nem lőhetünk mellé. Legjobb, ha csomagban kombináljuk ezeket, így értékes és minőségi kreációt kaphatunk.

1. Logózható céges ajándék, ami nem hiányozhat a csomagból

Az ajándékcsomag összeállítása során érdemes olyan darabot is belecsempészni, amelyet saját logónkkal látunk el. Erről mindig tudni fogja a partner, hogy kitől érkezett a meglepetés, s ezzel nem csak a céges kapcsolatot mozdíthatjuk elő, de saját image-ünket is a kívánt irányba építhetjük. A prémium kategóriás írószerek legalább olyan népszerűek, mint a logózott édességek. Elhelyezhetjük a logót a dobozon, vagy akár magán az abban megbújó terméken is.

2. Édességek kimagasló minőségben

Az édességet mindenki szereti, s ezt érdemes szem előtt tartani akkor is, ha céges ajándék választásáról van szó. A kézműves csokoládék többféle ízben elérhetőek, s ezek már látványukban is magukkal ragadóak. A teafélék minden nő szívéhez közel állnak, de a praktikusan felhasználható méz és lekvár is kedvelt édességek. Törekedjünk az exkluzivitásra, és az olyan márkákra, amelyek nem jönnek velünk szembe minden üzletben. Az édes ízeket akár krémlikőrökkel is a céges ajándék csomagjába csempészhetjük.

3. Magyaros ajándékok nem csak külföldieknek

Külföldi üzleti partnerek megajándékozása során a legjobb választásnak a hungarikumok bizonyulnak. Egy pikáns pirospaprika egyedi íz világot kölcsönöz az ételeknek, melyet sok külföldi nem is ismer. A tüzes pálinkák a karácsonyi asztalnál a magyar virtust idézik, de egy fenséges bor is remek döntés lehet. A méhészeti termékek, valamint a prémium kategóriás lekvárok kitűnő kiegészítői a hazai legnépszerűbb finomságoknak.

4. Minőségi italok hölgyeknek és uraknak

Az alkoholos italok akár önmagukban is megállják helyüket céges ajándék gyanánt. Ehhez természetesen nagyon fontos az, hogy kizárólag a legjobb minőség mellett tegyük le a voksot. Akár egyedi, névre szóló címkézéssel ellátott darabokra is eshet a választás, mellyel még személyesebbé varázsolható a meglepetés. A pálinka főként férfiak számára javasolt, a hölgyek részére pedig egy prémium kategóriás krémlikőr lehet a jó döntés. A hazai borkülönlegességek nemtől függetlenül megállják a helyüket, melléjük pedig gyakorlatilag bármilyen finomságot csomagolhatunk.

5. Céges üdvözlőlap köztes megoldásként

Amennyiben sok üzleti partnerre gondolna az ünnepek alkalmával, ám nem mindenkinek készülne ajándékcsomaggal, úgy a távolabbi üzletfelek részére a céges üdvözlőlap lehet a megfelelő alternatíva. A hagyományos képeslapoknál azonban könnyedén többet nyújthatunk akkor, ha egy kivitelezésében és megjelenésében is színvonalas, személyre szóló üdvözlőlapra esik a választás céges ajándék gyanánt. Ne feledje, mindezen saját image-e éppen úgy múlhat, mint az, hogy mennyire gyümölcsöző lesz a jövőben az üzleti kapcsolat!