Home Színes 5 radiátor, amit Ön is szívesen felszereltetne a lakásába – radiátor szerelés

5 radiátor, amit Ön is szívesen felszereltetne a lakásába – radiátor szerelés

0
5 radiátor, amit Ön is szívesen felszereltetne a lakásába – radiátor szerelés
Radiátor

Ha a radiátor szerelés feladatai kerülnek szóba, akkor legtöbben nemcsak a tökéletes funkcionálásra, de az esztétikus megjelenésre is igyekszünk figyelmet fordítani. A fűtőtestek napjainkban már otthonunk szerves részét képezik és a vásárlás során korántsem mindegy, hogy mennyire stílusosan néznek ki azok. Az egyetlen helyiségből sem hiányozható berendezések kapcsán a méret kiemelt jelentőséggel szokott bírni, hiszen legtöbbször helyhiánnyal küzdenek az ingatlantulajdonosok.

A gyártók arra törekednek tehát, hogy minden szempontból megfelelő, kis helyen elférő, korszerűen működő, energiatakarékos, és ugyanakkor mutatós darabokat kínáljanak az érdeklődők számára. Nézzünk most öt olyan típust, melyek radiátor szerelés és csere alkalmával garantáltan elnyernék az Ön tetszését is!

Klasszikus megoldás újszerű köntösben

Ez a kék csoda sokunk számára ismerős lehet a méret és a felületi kialakítás miatt. A berendezés kiválóan mutat fürdőszobákba, ráadásul kék színben pompázva a tenger és a nyár hangulatát idézi. Fontos szerep jut a kiegészítőknek is, s ehhez a kissé robosztus, mégis otthonos megjelenéssel bíró radiátorhoz jól passzolnak a falakra és polcokra elhelyezett, kagylókkal dekorált tároló helyek, tükrök.

radiator

A nyaralás során összegyűjtött darabokból remek kiegészítőket készíthetünk, melyek azonnal a kellemes emléket juttatják majd eszünkbe akkor is, ha közben a téli zimankó idején a radiátor melegét élvezzük.

Trendi csövek bohókás összevisszasága

Nem csak fiatalos, bohém otthonokba ajánljuk a rézszínű csövekből álló fűtési rendszert. A radiátor szerelés és csere előtt állók számára kifejezetten jó választás lehet ez a megoldás akkor, ha nem áll rendelkezésre nagy hely, és kihasználnák a fal egészét, mint szabad felületet.

radiator

A kis helyiségekben is kiválóan mutató berendezés fiatalos, igényes, de akár a családok otthonába is remekül mutathat.

Elegáns megoldás akár szűk helyekre is

Ha a fűtési rendszer kialakításáról és a berendezések elhelyezéséről van szó, akkor a kis légtérrel rendelkező, vagy szerepükből adódóan gyakran szűkös helyiségek sokszor okoznak problémát. A képen látható, plafonig felnyúló radiátor színvilágát és elhelyezését illetően igen elegáns benyomást kelt.

radiator

Kifejezetten alkalmas lehet előszobákba, lépcsőfeljárókhoz, ahol egyébként nem lenne lehetőség másfajta eszközök használatára. A fémes szín korántsem teszi rideggé a radiátort, mely kiválóan alkalmas a helyiség belmagasságának nyújtására is.

Stílusteremtés radiátor szerelés alkalmával

Korábban talán nehezen volt elképzelhető, hogy a radiátor kiválasztásával stílusosabbá varázsolhatjuk otthonunkat. Ez a forma-és színvilág tipikus példája annak, hogy igenis lehetséges egy jól megválasztott darabbal igényesebbé és különlegesebbé varázsolni egy-egy helyiséget.

radiator

A radiátor szerelés előtt állók számára igazi kuriózum lehet ez a darab, amelynek eleganciája az apró részletekben rejlik.

Modern megoldás bármely helyiségbe

A radiátor szerelés iránt érdeklődők körében minden valószínűség szerint nagy népszerűségnek örvend ez a megoldás, amelyet tulajdonképpen bármely helyiségben bevethetünk az otthon melegét szolgálva. A falon hosszan felnyúló rendszerrel akár a teret is tágíthatjuk, így a lakberendezők főként előszobába ajánlják ezt a típust.

radiator

A részletesen kidolgozott, kis helyet foglaló, mégis jelentős fűtőértéket képviselő darab színvilágát illetően bármely stílushoz jól passzol. A visszafogott szín az elegancia és a stílusteremtés fontos eszköze lehet.