Home Színes Búcsúban, falunapon árulna? Itt a lista, hogy kiket kell keresnie!

Búcsúban, falunapon árulna? Itt a lista, hogy kiket kell keresnie!

0
Búcsúban, falunapon árulna? Itt a lista, hogy kiket kell keresnie!

A következő két hónapban szerte a régióban lesznek, falunapok, búcsúk és különféle rendezvények. Sok vállalkozás ilyenkor szeretné egy kicsit a piacát bővíteni. Többen kerestek meg minket, hogy segítsünk kontaktot szerezni, nekik és mindenki másnak szeretnénk segítséget nyújtani, hogy hol kit kell keresni, ha az adott rendezvényen árusítani szeretnénk.

Solymári Búcsú 2016:

Solymár ebben az évben ünnepli 750. évfordulóját. A település és a jubileumi év legnagyobb rendezvénye a SOLYMÁRI BÚCSÚ, melynek kétnapos forgatagában több ezer ember talál érdeklődésének megfelelő programot.
Az idei búcsúra is várják olyan kézművesek jelentkezését, akik portékáikkal tovább színesítik a Templom téri vásár kínálatát, hangulatát.

Jelentkezni a Solymári Településüzemeltetési Kft-nél lehet, a solymarert@gmail.com e-mail címen.
A kézműves vásár időpontja: 2016. szeptember 10–11.
Helyszín: Solymár, Templom tér
Érdeklődni hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között.t a (06-26) 631-895 telefonszámon lehet.

Pilisvörösvári Napok
A XXV. Vörösvári Napokon (augusztus 12-15. és augusztus 20.)  való vendéglátásra és árusításrajelentkezni Necz Istvánnál lehet a+3670/386 7563-as telefonszámon.

Tinnye Augusztus 20 – Falunap

A 2016. augusztus 20-i Falunap idejére árusok, kézművesek, kereskedők jelentkezését várják. A rendezvény helyszíne Tinnyén a sportpálya lesz.
Az önkormányzat helyet és igény esetén áramot biztosít, egyéb felszerelésről (asztal, sátor) mindenkinek magának kell gondoskodnia.
Jelentkezési határidő:  2016. augusztus 18.  16.00 óra. Jelentkezni Földi Melindánál lehet a pm.assist@tinnye.hu címen vagy személyesen az önkormányzat hivatalában.
Csak az e-mailen és személyesen történő jelentkezéseket várják!

Pilisszentkereszt – X. Pilisi Klastrom Fesztivál

A vásárra szeretettel várják a környék kézműveseit, őstermelőit is. A rendezvény helyszíne a Pilisszentkereszt Pilisi Ciszter Apátság Klastromkert lesz.
Dátum:  2016. augusztus 13. szombat 11.00 – 23.00 óra (kipakolás 10.00 órától)

A szervezők biztosítják a vásárhoz a területet, az áramvételi lehetőséget világításhoz). A résztvevőnek kell hozni sátrat, v. árnyékolót, asztalt,lámpát, hosszabbítót, elosztót és a termékeket.
Díj:  3.000 – 5.000 Ft/résztvevő „Támogatói jegy” az elfoglalt terület nagysága szerint

Folyamatosan frissítjük cikkünket!