Egyrészes fürdőruha

0
439
Egyrészes fürdőruha

Minden évben kiderül, hogy bár a bikini szexi viselet, és többet mutat, sokan hívei az egyrészes fürdőruháknak.
Szeretik például azok, akik nem szívesen mutatják meg magukat kétrészesben. Nagyon alkalmas arra is, hogy sportoljunk, mivel ha uszodában rójuk a hosszokat, nem kell benne aggódnunk amiatt, hogy kioldódik, félrecsúszik rajtunk valami. Egy nagy fejest is bátrabban ugorhatunk ugye egyberészesben.. De a mostani darabok annyira szépek és izgalmasak, hogy egyáltalán nem csak műugróknak ajánlhatóak!

A divattervezők is kedvelik, és újabb és újabb verziókkal kedveskednek a strandra járóknak, valószínűleg mert a nagyobb felületen és több anyaggal dolgozva jobban “kiélhetik” a fantáziájukat.
Idén is rendkívül izgalmas egyrészesek közül válogathatunk.

Megjelent a kifutókon, és nagyon különlegesnek hat a hosszú ujjú fürdőruha. Ez a modell azonban sok kérdést felvet. Bizonyára jól véd a nap ellen azzal, hogy nagy felületen fed, de kérdés, szeretne-e bárki is egy testhez tapadó anyagban cuppogni a strandon?
A kreatív darabok szépek, művésziek a képeken, ám inkább egy medence melletti esti partiba ajánlhatóak – például egy derékra kötött kendővel -, vagy egy tengerparti bár árnyas részén való koktélozáshoz, és kevésbé lubickoláshoz.

egyrészes fürdőruha fekete fehér

De az egyberészes még számtalan más változatban mutatkozik be. Vannak félvállas modellek, és oldalt, vagy derékrészen kivágásokkal érdekesebbé tett verziók: ezek cseppet sem visszafogottabbak egy kétrészesnél. Ugyanilyen izgalmasak és látványosak a hátat szabadon hagyó verziók.

Sok 2016-os egyrészes fürdőruha közelít a trikinihez, azaz majdnem bikini, ahol összeköttetés van az alsó és felső rész között: ezek rendkívül bohém darabok.
Az egyberészesek szépen formálják a csípőt, derekat: sokan választják, akik kebelben és minden más testrészükön teltebbek. Nekik kedveznek azok a modellek, amelyek dekoltázs részen kivágottak, esetleg majdnem hasig bevágással rendelkeznek a két mellrész között, mivel kiemelik a nőies vonalakat. Garantáltan felkeltik a figyelmet a strandon a díszítéssel, színekkel vagy kivágással mellrészen hangsúlyos egyrészesek, ugyanakkor nagyon esztétikusak és stílusosak.

egyrészes fürdőruha mély dekoltázs

Ma már nem kell attól tartani, hogy az egyrészes leszorít, mivel merevítős kosárral rendelkező darabok is elérhetőek. Ezek persze nem kényelmesek egy Balaton-átúszásnál, de gyönyörűen formálnak a vízparton.

Még egy utolsó tipp: ha nem szeretnénk “mennyiségileg” nagyobbnak látszani, válasszunk egy vagy két színű darabokat, ha nem zavar, ha a fürdőruha optikailag erősít, a most nagyon divatos mintás (például pöttyös) modelleket is választhatjuk.
Válasszunk egyet – vagy többet – a trendi egyrészesek közül, mindenki megtalálja az idei tarka kínálatban a számára legmegfelelőbbet.

kép forrás: lascana.hu