Home Színes Fóliák a kifogástalan csomagolás szolgálatában

Fóliák a kifogástalan csomagolás szolgálatában

0
Fóliák a kifogástalan csomagolás szolgálatában
fólia csomagolás

A csomagolás témájával nap mint nap találkozunk az üzletekben, bevásárlóközpontokban. Nem csak az egyes termékek kapcsán érdemes azonban felhívni a figyelmet a megfelelő csomagolásra, hanem a szállítás biztonságát megcélozva is. A megfelelő kartondobozok kiválasztása rendkívül lényeges, de a sok esetben alkalmazott fóliák kínálta előnyök mellett sem mehetünk el. A fuvarozás során számos hatás érheti a raklapon elhelyezett termékeket, ezért korántsem mindegy, milyen védelemben részesítjük azokat.

Stretch fólia, a strapabíró csomagolás
A termelés végeztével a stretch fólia kimagasló minőséget biztosít az áruk számára. Sokszor előfordul, hogy a szállítás során megsérülnek a termékek. Ezért a legtöbbször a nem megfelelő csomagolás tehető felelőssé. Az iparágtól függetlenül alkalmazott stretch fólia rendkívül költséghatékony megoldásnak számít, így a mellette döntő cégek megfizethető áron tudják megvalósítani a csomagolás feladatát. Nem csak olcsó, de ugyanakkor biztonságos anyagról is van szó esetében, amely tökéletes védelmet biztosít az áru számára a sérülések ellen. Mivel szállítás során gyakran a szabadban van az áru, így érdemes az időjárás viszontagságai elleni védelemre is gondolni. A stretch fólia e területen is számtalanszor bebizonyította már hatékonyságát. A többféle kivitel és méret között mindenki megtalálhatja azt, amely a leginkább megfelel igényeinek.

Biztonságos rögzítési lehetőség
A fóliák nyújtott előnyöket nem csak csomagolás kapcsán érdemes kihasználni, hanem akkor is, ha rögzítésről van szó. A fekete fóliák ugyan UV-védelmet biztosíthatnak a benne megtalálható áruknak, de az átlátszó változat mégis sokkal népszerűbb. Az áruk összekészítésekor, a raklapok elhelyezésekor és raktározásakor pontosan látható, hogy milyen termékek találhatóak meg az adott raklapon. Természetesen a praktikusság oltárán nem kell feláldozni a kimagasló minőséget és a védelmet sem, hiszen ez utóbbiak szempontjai is tökéletesen érvényesülnek. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a fekete fóliákat rendszerint akkor szokták alkalmazni, ha nagy értékű árukról van szó és a lopáskártól szeretnék megóvni azokat. A fóliák segítségével úgy rögzíthetőek a termékek a raklapon, hogy a pakolás, fuvarozás során is egyben maradjanak azok és biztosan ne kelljen a lehulló dobozokkal és persze az anyagi károkkal számolni.

Zacskók, tasakok széles választékban
Természetesen nem csak akkor érdemes az átlátszó csomagolás kínálta előnyöket kihasználni, ha szállításról van szó, hanem az egyes termékek kihelyezése, vásárlása kapcsán is. A losan-pack.hu szerint a csomagolás egyediségére is érdemes figyelmet fordítani. A zacskók és tasakok szintén helyet kapnak az üzletekben, melyek akár nyomtatható verzióban is elérhetőek. A simítózáras darabok gondoskodnak a bennük elhelyezett termékek frissességéről, a zsugortasakok pedig a húsok és a sajtok kapcsán jutnak szerephez. A csomagolás terén otthonosan mozgó cégek igyekeznek minél szélesebb méretválasztékkal rendelkezésre állni, hogy mindenki megtalálhassa a számára és a termék sajátosságainak is ideális darabokat.

Ragasztószalagok a biztonságos csomagolás érdekében
Legyen szó akár dobozokba történő pakolásról, akár a fóliák segítségével történő raklapra rögzítésről, ragasztószalagra minden esetben szükség lehet. A kínálatban átlátszó fajták éppen úgy helyet kapnak, mint sötétebb változatok, minőségük pedig garantálja, hogy a csomagolás valóban megbízható végeredménnyel záruljon.

A termelés, csomagolás területén tevékenykedő cégek számára nélkülözhetetlenek azok az alapanyagok, amelyekkel a raklapra történő rögzítés, vagy a dobozolás kifogástalanul megvalósítható.