Home Hírek 10-es út Fotósok figyelem: Vonatozz, fotózz, nyerj!

Fotósok figyelem: Vonatozz, fotózz, nyerj!

0
Fotósok figyelem:  Vonatozz, fotózz, nyerj!
Az esztergomi vonal miatt ritkulhatnak a Balaton felé tartó járatok

Magyarországon több százezer ember utazik vonattal naponta. Biztonságukat és kényelmüket szem előtt tartva a MÁV napjainkban is folyamatosan fejleszti a vasúti infrastruktúrát. Fotópályázatával a Siemens azokat kívánja megszólítani, akik nap mint nap tapasztalják a megújult vasútvonalak előnyeit. A résztvevők vasúti utazásaik során készített fényképeikkel 2016. szeptember 5. és október 31. között nevezhetnek. A győzteseket a vállalat értékes elektronikai eszközökkel jutalmazza.

Örökítsd meg, milyen kellemes és vidám élmények érnek vonatozás közben, és küldd el 2016. szeptember 5. és október 31. között a vonatozzfotozznyerj.hu@siemens.com e-mail címre a legjobban sikerült fotóidat!

A fotódat készítheted mobiltelefonnal, vagy bármilyen digitális vagy analóg fényképezőgéppel. Akár több saját fotóval is nevezhetsz, ám fontos, hogy a versenyen csak a saját fotóddal pályázhatsz, más által készített fotót kérünk, ne küldj be, mert kizárhatunk a versenyből.

A fotót elektronikus formátumban küldd el nekünk, de ügyelj arra, hogy a fájl mérete ne haladja meg az 5 MB-ot.

Az e-mailbe mindenképp írd bele a neved, születési dátumodat, címedet és telefonszámodat, valamint a fotó(i)d címét. Ha még nem múltál el 14 éves, kérd szüleid segítségét a nevezéshez, és az e-mailben meg kell adnotok a törvényes képviselő adatait is.

A beérkező pályázatokat 5 fős zsűri bírálja el, és a 10 legjobb fotó készítőjét értékes nyereményekkel díjazzuk.

Nyeremények:

  • Fődíj: Apple iPad Air 2 64GB
  • 2. díj: GoPro Hero 4
  • 3. díj: iPhone 5S

További díjaink:

  • 2 db JBL Synchros fejhallgató
  • 3 db Fujipix Instax Mini fényképezőgép
  • 2 db JBL Go Bluetooth hangszóró

Bővebb információ: https://w5.siemens.com/web/hu/hu/sajtoszoba/vonatozzfotozznyerj/Pages/Default.aspx