GreenGate kollekció a megújulás jegyében

0
445

A GreenGate az őszi-téli időszakra egy teljesen új márkával örvendezteti meg a rajongókat. A skandináv stílust képviselő dán gyártó a korábbi romantikus és vintage életérzés mellé egy teljesen új irányzatot hozott be, mégpedig az Art decot. Az 1920-as éveket idéző stílus egy saját márkanevet is kapott: Gate Noir.

A középpontjában az igényesség és az elegancia áll. A pompa és csillogás jelenik meg a Gold termékeken, fehér és arany díszítéssel egészülnek ki az Elvina gold, Nova gold, Blossom gold és Laurie gold darabok. A díszes kozmetikai és kézi táskákon is a kifinomúlt és elegáns ízlés jelenik meg. Az ősz árnyalatait idézik a Blossom grey és az Elvira grey termékek. Az eleganciát biztosítják a sötétszürke és fekete árnyalatok is. A poharak, kristályok és tollak kínálatai között igazán különleges darabok is megtalálhatóak.

Az art deco stílus tetten érhető a Maude dark grey és a Victoria dark grey termékeken is. Ezek a darabok remek átmenetet jelentenek az új art deco és a régi romantikus stílus között. A romantikus virágok a sötétszürke alapszínt erősítik a Maude termékekben. A Victoria termékeiben az Art decoban jellemző modern geometrikus mintákat csodálhatunk meg gyönyörű színharmóniában.

A négy színből álló Kallia termékcsalád az őszi-téli kollekció igazi újdonságai. A magában mintás kerámiák – az egyszerű, praktikus, de esztétikailag mégis vonzó termékek híveinek kedveznek.  A Kallia kollekció sötét szürke, sötét kék,  szilva lila és halvány rózsaszín árnyalatai rendkívül jól kombinálhatóak a GreenGate mintás porcelánjaival. A színek harmóniájának megteremtésében csak a képzeletünk szabhat határt.

A GreenGate természetesen a romantika szerelmeseit sem hagyja cserben. A korábbi évek nagy kedvence az Amanda dark grey kollekció továbbgondolt változata új nevet kapva visszatér. A Marie grey-re keresztelt kollekció a középszürke színével és a jól ismert rózsás motívumokkal idén a vásárlók egyik kedvenc választása lesz.  Akik az ünnepekre készülnek már most, nekik is rengeteg újdonsággal szolgál a GreenGate. Az egyedi és igényes karácsonyfadíszek mellett asztali díszeket is találunk, de ugyanúgy lesznek porcelán termékek adventi gyertyatartók és a gyerekeket sem felejtették el, a nekik szóló adventi kalendáriummal igazán meghitt lesz az ünnep.