Hajdúszoboszló minden évszakban ideális pihenőhely, de miért is?

0
221
Hajdúszoboszló pihenés
Hajdúszoboszló pihenés é szállás

Európa talán egyik legkedveltebb fürdővárosa Hajdúszoboszló. Fedett élményfürdő, strand és aquapark is várja az idelátogatókat. A széles kínálat lehetővé teszi, hogy mind a fiatalabb, mind pedig az idősebb korosztály megtalálja a számára ideális pihenési, gyógyulási lehetőséget. Hajdúszoboszló területén számtalan olyan szállás is megtalálható ahol a Széchenyi Kártyát is elfogadják.

1925 óta élvezhetik a vendégek a hajdúszoboszlói gyógyvizet, ekkor tört fel 1100 méter mélyről a termálvíz. A víz 75 fokod, amely napjaink egyik legjobb fürdőkúráit teszi lehetővé a városban. A víz alkalmas az ízületi gyulladások, a gerinc és ízületek degeneratív megbetegedéseinek kezelésére. Akik érszűkületben, nőgyógyászati megbetegedésekben, különféle bőrbetegségekben szenvednek szintén megtalálhatják számításaikat a fürdővárosban.

Hajdúszoboszló tó

Az élményfürdőzés nem csak nyáron érhető el, hanem egész évben. Számtalan fedett medence is várja az idelátogatókat. A különféle korokat és hangulatokat visszaidéző medencék, a jégbarlang, és még egy mozifürdő is szórakoztatja a vendégeket. A fürdőzés tetőpontja a számtalan vízsugár masszázs, a különféle pezsgőágyak, a dögönyözők és a sodrófolyók. A fiatalabbak élvezhetik a hullámlovaglást, hiszen két pályával is rendelkező szörf található meg Hajdúszoboszlón – írja a myszallas.com

A város télen és nyáron is nagyon jó választás lehet, hiszen szálláskínálatával minden igényt képes kielégíteni. 2014 óta a hajdúszoboszlói fürdő területén megtalálható egy vízeséses mászófal is, amely végre az extrém sportok szerelmeseinek kedvez. A gyerekek a külön számukra kialakított medencékben lubickolhatnak az elefántokkal és örömteli hangulatban használhatják a számtalan színes csúszdát.

A hajdúszoboszlói strandon Közép-Európa legnagyobb területű feszített víztükrű medencéje található meg. A mintegy 6200 négyzetméteres vízfelület még homokos parttal is rendelkezik, így a vendégek úgy érezhetik magukat, mint ha egy igazi vízparton lennének. A kicsiket kalózhaj és világítótorony is várja.

Az Aqua Palaceval pontosan szemben épület meg a Hotel Atlantis, amely 4 csillagos besorolással büszkélkedhet. A 2011 nyarán megnyitott szálloda méltán népszerű a vendégek körében. A modern és egyben elegáns épület számtalan kikapcsolódási lehetőséget biztosít a pihenni vágyóknak. Közel 900 négyzetméteres wellness részleggel, gyógyászati kezelésekkel, szauna szeánszokkal, szépségszalonnal kápráztatja el a pihenni, regenerálódni vágyókat. A szálloda minden korosztály számára tökéletes pihenési helyszín bármely szezonban. A gyógyászati kezelések számtalan verziója megtalálható, úgy, mint a gyógymasszázs, a vízsugármasszázs, a szénsavas kádfürdő, a rekeszes galván kezelés, a víz alatti ultrahang, iontoforézis, interferencia kezelések. A szálloda egyik fő profilja a konferenciák szervezése. Egy profi konferencia megtartásához itt minden rendelkezésre áll. A helyszínen akár 200 fős konferenciák is nagy biztonsággal megrendezhetőek, hiszen a szálloda személyzete a legtökéletesebb kiszolgálásban részesíti a céges rendezvények látogatóit. A konferenciák végén a vendégek a kellemeset a hasznossal is összekapcsolhatják és a rendezvényt meghosszabbítva, akár egy 2-3 napos pihenést is beiktathatnak a dolgos hétköznapokba.

A szálloda egész évben különféle csomagajánlatokkal hódítja a pihenni és gyógyulni vágyókat. Érdemes a különféle akciókat igénybe venni, hiszen egy pár napos pihenés év közben bárkinek jól eshet, legyen szó akár egy hosszú hétvégéről.