Home Színes Így parkoljon olcsón és biztonságosan, ha Ferihegyről utazik!

Így parkoljon olcsón és biztonságosan, ha Ferihegyről utazik!

0
Így parkoljon olcsón és biztonságosan, ha Ferihegyről utazik!
Megvannak a kedvezményes repülőjegyek, gondolatban már össze is csomagolt, de szeretné elkerülni a tömegközlekedéssel járó tortúrát a reptérig? Kocsival indulna útnak, de nem talál megfelelő parkolási lehetőséget? Mutatjuk az alternatívákat!

Megvannak a kedvezményes repülőjegyek, gondolatban már össze is csomagolt, de szeretné elkerülni a tömegközlekedéssel járó tortúrát a reptérig?  Kocsival indulna útnak, de nem talál megfelelő parkolási lehetőséget? Mutatjuk az alternatívákat!

Sokunknak okoz fejtörést nyaralás előtt a Ferihegyig tartó utazás megtervezése, hiszen bőröndökkel megpakolva még Budapestről sem egyszerű a reptérig való eljutás a rengeteg átszállás miatt, főleg ha késő este vagy hajnalban indul az ember. A vidékiek esetében ez a probléma pedig hatványozott a tömegközlekedés kényelmetlensége és kiszámíthatatlansága miatt. Akár órákkal is megnövelheti az út időtartamát, ha a késések miatt nem érjük el a kívánt csatlakozásokat. Az utóbbi időben a taxizás méreg drága lett, így előfordulhat, hogy ezt a lehetőséget választva a tarifa csaknem ugyanannyi lesz, mint amennyiért a repülőjegyet megvásároltuk. Kézenfekvő opciónak tűnik tehát saját autónkkal nekivágni, ugyanakkor nagy kérdés, hogy hol tudjuk biztonságosan és megfizethető módon elhelyezni a járgányt.

Alapvetően három alternatíva létezik. Parkolhatunk a reptértől néhány kilométerre akár ingyenesen is, de akkor bizonytalan, hogy mennyi idő alatt sikerül helyet találni, pár megállót ugyanúgy buszoznunk kell, és ráadásul végig izgulhatjuk az utazást, hogy nem esik-e valami baja a kocsinak. Választhatjuk a reptér parkolóját is, amely bár az elmúlt időszakban jelentősen fejlődött, de sajnos még mindig meglehetősen drága. A harmadik alternatíva a környékbeli fizetős szolgáltatások igénybevétele, mely ár-érték arányban egyértelműen a legkedvezőbb. Pénztárcakímélőbb megoldás, mintha a reptéri parkoló mellett döntünk és így az autó épsége miatti idegeskedést is kiküszöbölhetjük. Van olyan cég is, amely ügyfelei számára ingyenes transzferjáratot biztosít a parkoló és a repülőtér között, így Önnek e távolság megtétele miatt sem kell aggódnia. Ilyen például a Ferihegytől mindössze 3 km-re található Parkoló Pláza, mely őrzött, igényes parkolóhelyekkel várja Önt. Szintén nagy előny, hogy náluk egy online rendszeren keresztül gyorsan és egyszerűen előre is foglalhat. Amennyiben felkeltette érdeklődését a lehetőség, a weboldalunkon talál bővebb információt.