Különleges mosdókagylók: Bemutatkozik a Moon termékcsalád

0
1135

Ha új fürdőszobát szeretne kialakítani, fontos átgondolni minden nagyobb döntést, hiszen általában nem tart lakásfelújítást évente az ember. Válasszunk olyan berendezéseket és bútorokat, amelyek nem csak praktikusak, de akár 5-10 év múlva is tetszeni fognak. A fürdőszoba megtervezése persze nem egyszerű feladat, ki kell választani a megfelelő pultot, a mosdót, a tükröt, a világítást, a tároló helyeket és el kell dönteni, hogy zuhany vagy kád kerüljön a helyiségbe.

A dizájnos kinézet mellett persze mindig törekedjünk arra, hogy a praktikusságot is szem előtt tartsuk, hiszen a fürdőszoba az a helyiség, amelyet nagyon sűrűn használ az egész család.

Ezért fürdőszoba felújításkor érdemes strapabíró, minőségi darabokat kiválasztani. Ilyen tökéletes termékeket kínál a RAVAK is, amely olyan esztétikus és praktikus mosdókagylókat is kínál mint a MOON termékcsalád.

Elegáns letisztult vonalak a mosdó körül is

Átalakítás előtt, először is próbáljuk fejben kialakítani álmaink fürdőszobáját. Inspirációt meríthetünk az interneten szépen kialakított fürdőszobákról készült képeiről. Az, hogy megfelelő mosdókagylót válasszunk ki, igen fontos feladat, hiszen a jó mosdó ismérve, hogy használat közben szinte észre se veszünk.

Vagyis nem korlátozza a mozgást, kényelmesen lehet használni és elegendő rakodófelülettel van ellátva. Erre a felületre pedig el tudjuk helyezni a mindennapi használati dolgainkat (a folyékony szappan adagolót, a fogkeféket és a fogkrémeket). A mosdókagylót meglehetősen könnyű takarítani anyagának köszönhetően. Jól bírja a mindennapos használatot, hiszen a kerámia mosdókagylók jellemzője, a magas ellenálló képesség és a tartósság.

Van, aki a mosdókagylót is duplán szereti!

Ha egy egyszerű, letisztult fürdőszobáról beszélünk, akkor jó megoldás lehet a Formy típusú kagylók közül választani, amelyek mosdópultra helyezhetőek, ezáltal a fürdőszoba arculata is teljesen megváltozik és letisztult lesz.

A mosdópult előnye, hogy tároló felületet adnak, a mosdó pedig maximális tágas és mindkét kezünk kényelmesen elfér benne. Ha dupla mosdót szeretnénk a letisztult fürdőszobánkban, hogy mindenki garantáltan elférjen a reggeli készülődésnél, akkor válasszuk a Natural Dou modelljeit, melyek extra nagy belső teret és hatalmas rakodófelületet biztosítanak számunkra.

Ezek a mosdókagylók öntött műmárvány anyagból készülnek. Legfőbb jellemzőjük a szépen letisztult vonalaik és a teljesen sima rakodófelületük.

Különleges mosdókagyló az egyedi fürdőszobáért

A hagyományos mosdókagylókon felül, a különleges kialakítású mosdókagylókból is hatalmas a választék. A nem mindennapi kialakítással tökéletesen fel tudjuk dobni a fürdőszobánkat. A teljesen kör alakú mosdókagyló sok ember érdeklődését felkeltheti, hiszen egyedi stílusának kevesen tudnak ellenállni.

A kör alakú Moon mosdókagylókkal egyediséget csempészhetünk az egyébként unalmas helyiségbe, mindemellett tökéletesen használható és praktikus is. A MOON termékcsalád 5 különböző változatban kapható és a Hold különböző fázisainak alakját szimbolizálja. Az egyedi, különleges hangulatú mosdókagylók nem csak gyönyörűek, de erős progresszív, öntött műmárványból készülnek, így rendkívül strapabíróak is.

A letisztult formák a maga egyszerűségükben lenyűgözik az embereket. Ez nem is csoda, hiszen a Krystof Nosal tervezte termékek 2018-ban elnyerték az IF Design díjat is. A piac persze számos más formújú mosdókagylót is kínál. Például Fehér Kála virágra hasonlító mosdókagylót is, amely igen elegáns, de olyat is, amelynek a mosdókagyló része lényegében egy ízléses üveg tálra emlékeztet bennünket.

Érdemes szétnézni a ravak.hu kínálatában, ahol nem csak a Moon mosdókagyló termékcsaláddal, hanem számtalan más típussal is találkozhatunk.