Lezuhant egy nő a Vadálló-köveknél + képek

0
359

Súlyosan megsérült egy nő, aki kedd este a Komárom-Esztergom megyei Vadálló-köveknél zuhant a mélybe – közölte a Magyar Barlangi Mentőszolgálat riasztásvezetője az MTI-vel.

Adamkó Péter elmondta, hogy a baleset Dömöstől mintegy öt kilométerre történt, a 33 éves nő mentésére 29-en vonultak ki. A barlangi mentők speciális hegyimentő-hordágyon hozták fel a túrázót, akit átadnak a mentőknek.

Dömös, 2016. augusztus 17. Egy súlyosan sérült nõ mentését végzik a Komárom-Esztergom megyei Vadálló-köveknél 2016. augusztus 16-án este. A Dömöstõl mintegy öt kilométerre történt balestben a túrázó a mélybe zuhant, ahonnan a barlangi mentõk speciális hegyimentõ-hordágyon hozták fel. MTI Fotó: Kovács Márton
Dömös, 2016. augusztus 17.
Egy súlyosan sérült nõ mentését végzik a Komárom-Esztergom megyei Vadálló-köveknél 2016. augusztus 16-án este. A Dömöstõl mintegy öt kilométerre történt balestben a túrázó a mélybe zuhant, ahonnan a barlangi mentõk speciális hegyimentõ-hordágyon hozták fel.
MTI Fotó: Kovács Márton
Dömös, 2016. augusztus 17. Egy súlyosan sérült nõt ápolnak a Komárom-Esztergom megyei Vadálló-köveknél 2016. augusztus 16-án este. A Dömöstõl mintegy öt kilométerre történt balestben a túrázó a mélybe zuhant, ahonnan a barlangi mentõk speciális hegyimentõ-hordágyon hozták fel. MTI Fotó: Kovács Márton
Dömös, 2016. augusztus 17.
Egy súlyosan sérült nõt ápolnak a Komárom-Esztergom megyei Vadálló-köveknél 2016. augusztus 16-án este. A Dömöstõl mintegy öt kilométerre történt balestben a túrázó a mélybe zuhant, ahonnan a barlangi mentõk speciális hegyimentõ-hordágyon hozták fel.
MTI Fotó: Kovács Márton