Home Színes Miért jó a GPS nyomkövető rendszer használata?

Miért jó a GPS nyomkövető rendszer használata?

0
Miért jó a GPS nyomkövető rendszer használata?

Egy tökéletes GPS nyomkövető rendszer a nap 24 órájában figyeli gépjárműveit. Nem kell többé azon problémáznia, ha bemegy egy étterembe, vagy esetleg megtekint egy színházi előadást, hogy azokat megszakítva óráról-órára az autóját figyelje. A rendszert Ön bármikor aktiválhatja, így teljesen szabadon mozoghat, intézheti a hivatalos ügyeit, a GPS nyomkövető rendszer mindig figyeli, merre jár autója.

A rendszer lényege, hogy bekapcsolás után Ön a saját mobiltelefonján követheti autója mozgását. Az adatokat a rendszer 5 másodpercenként automatikusan frissíti. A telefonon megjelenő térképen láthatja autója sebességét, haladási irányát, azaz az adott helyzetét. Egy táblázat segítségével további adatokhoz is juthat. Ilyen a sebesség, az aktuális üzemanyagszint, a fordulatszám és az akkumulátor töltöttségi szintje.

Céges szolgáltatásoknál tökéletes társra lel a nyomkövetőben, hiszen nem kell a továbbiakban idegeskednie, hogy alkalmazottai vajon merre járnak, hány órán keresztül foglalkoznak a munkával és hány órán keresztül esetleg más tevékenységekkel. Nincsen lehetőség az üzemanyag csalások elkövetésére, hiszen a rendszer segítségével Ön pontosan tudni fogja mennyi üzemanyag fogyott az adott napra előírt útszakaszon. Érdemes a nyomkövető rendszert minél előbb beszereltetni, hiszen a nyomkövetőre kiadott pénz nagyon gyorsan megtérül, pláne akkor, ha eleve feltételezi, hogy alkalmazottai nem csak a céges autó tankolására használják fel az üzemanyagköltséget. Az útvonal nyilvántartás nehézségeitől is megkíméli Önt a rendszer, hiszen az automatikusan eltárolt útvonalak ezután már nem terhelik Önt további adminisztrációs költségekkel.

Ha úgy érzi, hogy cége működését hatékonyabbá szeretné tenni, akkor mindenképpen éljen a rendszer adta előnyökkel, hiszen az adminisztrációs költségek mellett a lopásokkal elkövetett anyagi veszteségek sem terhelik tovább céges bankszámláját. Az így megspórolt összeg a továbbiakban bátran a cég innovációjára fordítható, ami nagyban elősegíti majd cége fejlődését és a versenytársak háttérbe szorítását is.

Múltbéli adatok is elérhetőek a GPS nyomkövető segítségével

A GPS nyomkövető rendszer nem csak lopás ellen tökéletes. Önnek lehetősége van régebbi adatok lekérdezésére is, így tulajdonképpen teljes statisztikát kap arra vonatkozóan, hogy mennyit fogyasztott autója, milyen útvonalat járt be. Egy grafikon akár hónapokra visszamenőleg is megmondja adott napon mekkora volt az akkumulátor töltöttségi szintje, mennyi üzemanyag volt aznap a gépjárműben stb..

A rendszer képes a sofőrazonosításra is

Amennyiben Önnek vállalkozása van és egy teljes autóflottával rendelkezik, úgy a sofőrazonosítás még jól jöhet önnek. A GPS nyomkövető akár 50 egyedi kulcsot is képes kezelni, azaz azonosítás hiányában a gépjárművet blokkolja és a jármű nem indul el. Ha bekövetkezik az, amely minden főnök rémálma és sorra kapja a gyorshajtásról a bírságokat, úgy Ön a rendszer segítségével vissza tudja nézni, hogy aznap, abban az órában éppen melyik sofőr volt a bűnelkövető.

Milyen GPS nyomkövető rendszerek vannak?

Többféle tudásalapú rendszer létezik, az alapoktól egészen az extra szolgáltatásokig nyújtják a legnagyobb biztonságot járművének, járműveinek. Az egyes rendszerek egyre több információt képesek nyújtani, ahogy haladunk az extra szolgáltatások felé. Ha Önnek egy autója van és nem flottája, akkor lehet, hogy nem számít a sofőrazonosítás, így ezt ebben az esetben nem is érdemes megrendelnie.

Ön miért hagyná ki az ingyenes próbalehetőséget?

Bizonyára nagyon fontos, ha hosszú távban gondolkodik, hogy olyan ár-érték arányú szolgáltatást kapjon, amely tényleg megváltoztatja életmódbeli szokásait és segíti mindennapi életét. A GPS nyomkövető rendszer egy hónap használat után akár vissza is mondható, ha nem nyeri el az ügyfél bizalmát. Az ingyen tesztelés, ahogy a nevében is van, semmiféle kötelezettségekkel nem jár.

Milyen telefonokkal kompatibilis a GPS nyomkövető rendszer?

A rendszer képes az Android és az Iphone telefonokkal jelzéseket küldeni. Az alkalmazások gyorsan és pontosan letölthetőek egy rövid útmutatót követően. Ezután már csak a telefonra lesz szüksége ahhoz, hogy tudja, autója merre jár, illetve megtekintse a telepített alkalmazás segítségével a többi statisztikai adatot.