Home Színes A női gyógypapucs az egészséges lábakért

A női gyógypapucs az egészséges lábakért

0
A női gyógypapucs az egészséges lábakért
női gyógypapucs

Sokféle női gyógypapucs közül válogathatnak azok a hölgyek, akik például álló munkát végeznek, vagy valami miatt megterhelve érzik magukat, fáj a lábuk, derekuk, hátuk stb. A gyógycipő fontossága abban rejlik, hogy kiegyenlíti azt a súlyt, ami a lábra jut, ezzel sokkal kényelmesebbé tesz egy napot, hiszen így sokkal később fárad el a láb, később fárad el a test, tehát hosszabb ideig lehetünk talpon, sokkal tovább lehet tevékeny a napunk. A biokomfort.hu szakértőit hívtuk segítségül, hogy mutassák be a jó női gyógypapucs terméket.

A hozzáértők elsősorban azt a tényt emelték ki, hogy egy kényelmes papucsot még nem szabad gyógypapucsnak nevezni, hiszen a gyógypapucs lényege, hogy anatómiai kialakítású, tehát teljes mértékben követi a láb, a talp formáját, ezzel segítve a megfelelő tartást. Az igaz, hogy egy kényelmes papuccsal már teszünk valamit egészségünk érdekében, hiszen azzal már nem nyomorítjuk el a lábat, ugyanakkor azok a személyek, akik álló munkát végeznek, vagy akik számára megterhelő a séta vagy az állás – ami lehet akár valamilyen betegség, vagy deformáció következménye is –, esetleg gyengébbek az ízületeik, azoknak nagyon is ajánlott a gyógypapucs viselése és nem csak a kényelmes papucs. A női gyógypapucs képes úgy alakítani a lábat, hogy az további problémákat ne okozzon, míg egy kényelmes papucs azért ezt nem tudja elvégezni.

biokomfort - női gyógypapucs
biokomfort – női gyógypapucs

Sokan egyébként azért nem kedvelik a gyógypapucsokat, mert azt hiszik, hogy ezek nem jól néznek ki, ez azonban tévedés. Érdemes keresni olyan papucsot, aminek kellemes a viselete, érezhetően segíti az állást és még jól is néz ki. Szerencsére már lehet ilyen papucsokat találni, tehát bátran lehet akár hétköznapi viseletre is választani ezt. Az ismertebb papucsok között például találhatunk különféle színekben is női gyógypapucsot, amelyek mind természetes színűek, vannak köztük különféle formájúak is, például a tépőzáras vagy a csatos, illetve a többcsatos, a klumpa vagy a gumis női papucs, és természetesen találhatunk kismamacipőt is.

A Biokomfort női gyógypapucs már 1993 óta az ismert hazai gyártók között van, ami azért is nagy dolog mert egy hazai családi vállalkozásról van szó. Ezek a papucsok úgy készültek, hogy mindenki találhasson megfelelőt, kényelmeset és hasznosat is, akár a munkahelyre, akár otthonra, vagy az utcára – de akár minden viselethez lehet egy ilyen gyógypapucsunk. Mivel már elég régóta működik a cég, elég idejük volt ahhoz, hogy tényleg tökéletesítsék papucsaikat, így a mai termékekkel már nem nagyon tudja másik felvenni a versenyt a magyar piacon. A gyártók figyelnek arra, hogy csakis jó minőségű anyagból készüljenek a lábbelik, és hogy az áraik ne emelkedjenek.

A Biokomfort női gyógypapucs tökéletesen felveszi a talp formáját, így tudnak megfelelő tartást biztosítani, még akkor is, ha egész nap állni vagy mozogni kell, vagy egyszerűen csak lábbelit kell viselni. Ha a láb a megfelelő lábbelit viselheti, akkor kevésbé terhelődnek az izmok és a gerincoszlopnak sem lesz akkora megterhelés a tartás. Természetesen a talpbélés is a kellemes viseletet adja, és az egész papucs könnyen is tisztítható.

Az orvosok sem tudják elégszer hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a megfelelő lábbeli viselése. A papucs egyébként is – ha megfelelően tartja a lábat – akkor sokkal jobb egész napos viselésre, mint a zárt cipő, hiszen abba bepállik a láb, és fertőzéseket, gombásodást kaphat el. A női gyógypapucs a megfelelő szellőzést is biztosítja a lábnak, tehát tényleg megéri emellett dönteni. Azoknál, akik valamilyen gerincproblémával küszködnek, azoknál is lényeges különbség érzékelhető, ha a megfelelő lábbelit viselik – legyen ez a Biokomfort női gyógypapucs.