Nyílt hét a Fordosoknak

0
558

A Ford autó szerelmeseinek nem kell tovább várnia, hogyha az álomautó csodáikat személyesen is ki szeretnék próbálni. A legújabb Ford modellek csak arra várnak, hogy kívül-belül megcsodálják a márka elhivatott rajongói.

Erre az ingyenes lehetőségre a rendszeresen megrendezett nyílt Ford napokon van lehetőség, ahol biztosan mindenkit elbűvölnek majd a csillogó, új modern személygépjárművek. A legkülönbözőbb típusok között biztosan mindenki megtalálja a számára valót!

A Ford autók már régóta hódítják az utakat

A Ford számtalan olyan modellel is rendelkezik, amelyekkel már évek óta találkozhatunk a közutakon. Ki ne hallott volna már például a Ford Fiesta, a Ford Focus vagy a Ford Escort autó modellekről?!

A Ford autómárka mögött hosszú évekre visszanyúló, komoly szakértelem és sok-sok éves tapasztalat bújik meg, amely a Ford személygépjárművek teljesítményét, precizitását és minőségét garantálja. Az amerikai autógyár már 1903 óta készíti el nagy gondossággal a kor legmodernebb autóit.

Az amerikai ipari fejlődés jelentős cége, mára már a világ második legnagyobb autóipari nagyvállalatává nőtte ki magát. A számtalan versenyen és független autó teszteken elért kiemelkedő eredményével a Ford autómárka méltán az egyik legnagyobb és legelismertebb az egész világon.

A legújabb Ford autók egy helyen

A többszörös díjjal jutalmazott autómodellek ezeken a nyílt napokon megtekinthetőek, szabadon kipróbálhatóak és rendkívüli akció keretein belül vásárolhatóak meg. A csillogó, színes karosszériák, változatos kialakítások, méretek és teljesítmények kavalkádja jellemzi a nyílt napokat, amelyeken a Ford több modellje is bemutatásra kerül.

A megrendezésre kerülő nyílt heteken olyan autókkal találkozhatunk mint az új Ford Fiesta, amely az igazi klasszikus sorozat legújabb tagja, a mini autók közül kiemelkedő Ford Ka+, a családias, nagy térrel rendelkező Ford B-Max, a sport és a sebesség szerelmeseinek szánt Ford Ecosport, a másik nagy Ford klasszikus legújabb modellje, a Ford Focus, a szintén családias Ford C-Max, a gyönyörű, végtelen lehetőségeket rejtő Kuga, az üzleti gépszörnyeteg Ford Mondeo, a műszaki csodáktól hemzsegő Ford S-Max vagy a nagy családoknak szánt Ford Galaxy.

A legújabb modellek közül sok már csak a nevében hasonlít elődjeire és a Ford márka modelljeit hűen követőeknek is biztosan fognak meglepetést tartogatni a kiállított, bemutatott új autó különlegességek.

A nyílt napokon éri meg igazán Fordot venni!

A rendszeresen megrendezésre kerülő Ford nyílt napokon, a márka számtalan modellje közül lehet válogatni, hogy melyik a legideálisabb modell, amelyet meg is tudunk vásárolni. A szakmai segítség mellett, a nyílt napokon betekintést nyerhetünk az autók belső terébe, kipróbálhatjuk őket és akár az egész családdal közösen gyönyörködhetünk a ragyogó Ford autók változatos dizájnos kialakításában is.

A rendszeresen megrendezésre kerülő, nagyszabású Ford nyílt napok alatt nem csak a készleten lévő autók közül válogathatnak a látogatók, de a vásárlók általában valamilyen egyéb kedvezményt vagy ajándékot is kapnak az új autójuk mellé. 2017 októberében például szereltkerék-garnitúrát vagy ajándék téligumi szettet is kaptak ajándékba az új Ford tulajdonosok!

Természetesen nem csak a Nyílt Napokon érdemes új Fordot vásárolni. Az Autócentrum Szabónál év közben is számos kiemelt kedvezménnyel, készletkisöprő akcióval és akár extra ajándékokkal is várják az értékesítő munkatársak az Ügyfeleket. Az aktuális akciókról minden esetben érdemes a szalonban vagy a fordszabo.hu weboldalon érdeklődni.