Olcsó reptéri parkolás – lehetséges?

0
195
Reptéri parkolás
Reptéri parkolás

Mindenki azt hiszi, hogy a reptéri parkolás rendívül drága, ezért egy-egy külföldi utazás alkalmával egyáltalán nem is gondolnak arra, hogy ezt az opciót válasszák, amikor az a kérdés merül fel, hogy hogyan is jussanak ki a reptérre. Sokszor elfelejtünk időben foglalkozni ezzel a rendívül egyszerű, ám nagyon is lényeges problémával. Fontos kérdés a reptérre való kijutás, ám sokszor tényleg csak az indulás előtti nap jut eszünkbe, amikor már nincs időnk és energiánk, vagy esetleg türelmünk a ezzel foglalkozni. Másnap – más lehetőség híján – csak beülünk a taxiba, és utána bosszankodunk, hogy mennyi pénzt dobtunk ki az ablakon. Pedig ha időben gondolkodunk, akkor a reptéri parkolással sokszor olcsóbban és praktikusabban tudjuk megoldani ezt a problémát. A bud.hu segít a reptéri parkolás lehetőségeit könnyebben megérteni.

A reptéri parkolás ma már egyre elérhetőbbnek látszik, erre jelzi az is, hogy egyre többen érdeklődnek iránta és veszik igénybe az utazások előtt. Mivel magas színvonalú szolgáltatások párosulnak hozzá, sokszor tényleg nem is tűnik annyira drágának, érdemes tehát kihasználni. Ismerkedjünk meg a legjobb kínálatokkal és felejtsük el a kényelmetlen tömegközlekedést és a tényleg nagyon drága taxit.

A reptér kiváló parkolási ajánlatokat kínál, a Holiday Parking, a Holiday Plus Parking és a Terminal Parking is kedvező akciókkal jelentkezik most. 30, 10 és 58 százalékos kedvezménnyel veheti most ezeket a több napos parkolási lehetőségeket igénybe. Természetesen a hagyományos parkolók közül is választhat, mint a Premium Parking, Terminal Parking, Business Parking. Ezeknél a legnagyobb különbség abban áll, hogy milyen távol vannak a terminál bejáratától, tehát hogy hány perc sétát igényel a bejáratig eljutás. Nézzük részletesebben, hogy melyik milyen plusz szolgáltatásokat kínál, amely miatt tényleg megéri a reptéri parkolás lehetőségét választani.

A terminál bejáratánál

Talán túl elitnek képzelte azt a lehetőséget, hogy egészen a terminál bejáratáig hajtson kocsijával, pedig már ez is lehetséges. A terminál bejáratánál 5 percig ingyen is parkolhat. Ez azt jelenti, hogy semmit nem kell fizetnie a reptéri parkolásért, ha valaki ki tudja Önt vinni a reptérre, vagy ki tud Önért menni. Ettől olcsóbb nem is lehetne a reptéri parkolás! Amire oda kell figyelni, hogy 1 nap csupán két alkalommal lehet ingyen igénybe venni ezt a lehetőséget, tehát érdemes pontosan leegyeztetni az érkezés vagy az indulás időpontját.

Rövid és hosszú idejű reptéri parkolás

Akár egy napra, akár több napra utazik el, vagy érkezik a városba, érdemes igénybe venni a különféle szolgáltatásokat. Válassza ki az Ön számára legmegfelelőbbet, hiszen a Terminal Parking inkább a rövid idejű, 1 napos kirándulásokkor kiváló megoldás, a Holiday Parking szolgáltatások pedig több napra kínálnak kedvezményes bérleteket. Megéri online lefoglalni a parkolóhelyet is, hiszen így akár még több kedvezményhez is juthat.

Extra szolgáltatások a reptéren parkolóknak

Ma már olyan extra helyeket is kialakítottak a reptéren, mint az XXL-es parkoló, tehát az sem probléma, ha kisbusszal érkezik, a parkolás extra költségek nélkül oldható meg az XXL-es parkolóban.

A reptéren parkolók igénybe vehetik az autómosás szolgáltatását is. Ez azért is kiváló szolgáltatás, mert nem csak azoknak szól, akik repülőjeggyel rendelkeznek, hanem azoknak is, akik például valakire várnak. Az autómosás pedig nem egyszerűen vízzel, hanem egy kiváló környezetkímélő megoldással történik, egy speciális tisztítókendő segítségével. Ez a technika hosszú időn át tartja tisztán az autót.

A Business Parkolót használók számára ingyenes busztranszfert kínál a repülőtér, ami azt jelenti, hogy maximum 2 perc alatt oda tud érni a terminál bejáratához, miután leparkolta autóját.