A Pilis a házasulandó fiatal párok új kedvence

0
510
A Pilis a házasulandó fiatal párok új kedvence
A Pilis a házasulandó fiatal párok új kedvence

A Pilisről elsősorban mindenkinek a természet, a hegyek, az erdők, a túrázás és a remek kirándulóhelyek jutnak az eszébe, pedig kétségtelenül a házasulandó fiatal párok is egyre gyakrabban választják esküvőjük helyszínül ezt a környéket.

A Pilis hegység mindenféle elfogultság nélkül Magyarország egyik, hanem a legszebb tája, a fiatalok pedig keresik azokat a helyszíneket, ahol a természet mindenféle dekoráció nélkül, már önmagában megfelelő hátteret tud biztosítani a nagy naphoz. A természeti adottságok mellett a régió kellemes épített környezettel is rendelkezik, rendezett települései, hangulatos vendéglátó helyei vonzóak a házasulandók számára.

A környék nagy előnye a Főváros közelsége, amely nagy keresletet biztosít a helybéli esküvői szolgáltatók számára, illetve a fővárosi fiatal párok számára is kedvező, hogy elérhető távolságból szervezhetik itt az esküvőjüket. Az utóbbi években divat volt a vintage stílusú és hangulatú esküvők szervezése, amely kedvezett a vidéki esküvői helyszíneknek, de a „kényelemes budapestiek” szívesebben választottak olyan helyszíneket, amelyek a Főváros kapujában vannak, így a Pilis a Dunakanyarral egyetemben elvitte ezt a pálmát.

A Pilisnek további nagy előnye, hogy az esküvői szolgáltatók a Fővároshoz képest versenyképes árakon tudják biztosítani a szolgáltatásaikat, ráadásul általában ugyanolyan, de néha akár jobb minőségben, így a párok jogosan érezhetik azt, hogy ár-érték arányban a legjobb szolgáltatást kapják a pénzükért. Az alacsony ár felkeltette az alacsony költségvetésű, de minőségi esküvőt szervező – a jó ár-értékű szolgáltatásokat tudatosan választó párok figyelmét is, így mondhatni esküvői turizmus alakult ki a környéken, ami tovább hajtja fel a keresletet, illetve öregbíti a környék hírnevét az egyébként telített esküvői piacon.

Aki szeretné az esküvőjét nyugodt, letisztult, akár vadregényes környezetben szervezni, az bátran számíthat a helyi esküvői szolgáltatókra, hiszen legyen szó videózásról, ruháról, vagy éppen csokorról, helyben biztosan mindenki megtalálja a neki megfelelő szolgáltatót, de ha mégsem, akkor számíthat a Főváros, vagy a többi közeli régió áldásos közelségére, hiszen nem történik tragédia, ha a ceremóniamester, vagy éppen az esküvői fotós Dunakesziről, vagy Budapestről érkezik.