Pirelli Winter Sottozero 3 téligumi a legigényesebb vásárlók számára

0
92
téli gumi pirelli
téli gumi pirelli

A Pirelli téligumi kifejlesztésekor figyelembe vették a modern autók fejlődését, hogy tényleg a maximális biztonságot, teljesítményt és kezelhetőséget biztosítsák a zord téli időjárási körülmények között.Kiváló tapadást biztosít a legjobb Pirelli abroncs az alacsony gördülési ellenállás mellett. A Pirelli téligumi további fontos jellemzője a hosszú élettartam is, amelyet a gyártó cég garantál. Az olasz tulajdonú cég csúcsteljesítményt garantál még a legzordabb téli időjárás során is. A prémium autók közül a közepes és nagy motorral rendelkezőkre fejlesztették ki a Pirelli téligumi szettet. Az abroncsot kimondottan a sportos vezetési élmény elősegítésére tervezték, így már senki előtt nincsen akadály, ha a téli időszakban támad kedve egy jóleső, de azért higgadt száguldozásra. A Sottozero 3 a világ legrangosabb autógyártóival való kapcsolatok fejlesztési együttműködéseinek eredményeként jöhetett létre.

A Pirelli semmit sem bízott a véletlenre, hiszen igazi téli útviszonyok között tesztelte az abroncsokat Olaszországban, Svédországban, Finnországban, Ausztriában és Új-Zélandon. Sokkal több havat képesek az új abroncs 3D mintaárkai felvenni, így a hó-hó tapadást meglehetősen növelik. Az abroncs érintkezési felületét is úgy növelték meg, hogy a tapadást is sokkal jobban fokozza, valamint a legzordabb téli viszonyoknak is jobban ellenálljon. A korszerű gumikeveréket a Pirelli laboratóriumában fejlesztették ki, amely a speciális polimereknek köszönhetően sokkal jobb teljesítményt és könnyebb vezethetőséget nyújt.

A speciális polimerek a gumi mechanikai, dinamikus és termikus jellemzőit is erősítik. A Pirelli téligumi hosszú élettartamát az Új érintkezési felület biztosítja, hiszen az abroncsvállakat sokkal kerekebbre tervezték, hogy a fokozott vízelvezetés megvalósulhasson. A mély mintaárok is segíti a vízelvezetést. Világszerte 16-21 colos felnikre 11 defekttűrő abroncsot kínál a Pirelli ebben a márkában. Az abroncsokra különleges garanciát is kínálnak Tyre Life kiterjesztett cseregarancia program keretében.

A cseregarancia a kereskedők segítségével érhető el. A részvételi kártyát egy adatlap kitöltése után postázza a Pirelli amely 2 naptári éven belül használható fel útpadka, kátyú, defekt vagy természeti kár okozta sérülések esetén. A Pirelli egy nagymúltú olasz abroncsgyár, amely már 1872 óta gyártja az abroncsokat. Prémium abroncsait kifejezetten azoknak ajánlja, akik minden nap használják autóikat és fontosnak ítélik meg a biztonságot. A Pirelli a versenysportok területén kis minden nap kihívásokkal néz szembe, hiszen 1907 óta szerepel a motor és autóversenyek életében. 1907-ben Párizsban aratták első motorsport győzelmüket és ez a győzelem a későbbiekben is folytatódott.

A Forma 1 versenyeken kívül egyedüli beszállítója a FIM Superbike versenyeknek valamint a WRC sorozatnak is. Téli gumi vásárlás előtt érdemes elgondolkodni azon, hogy milyen minőségű gumiabroncsot szeretnénk, és erre mennyit vagyunk hajlandóak áldozni. ha egy igazán biztonságos abroncsra vágyunk, akkor kétség sem fér hozzá, hogy a Pirelli mellett kell letenni a voksunkat. A gyártó már évszázadok óta bizonyítja, hogy minőséget és folyamatos innovációt is ad termékei mellé. Érdemes az akciós időszakokban a megfelelő Pirelli szettet beszerezni, hogy a téli időszak tényleg balesetmentes legyen.