Problémamentes parkolás

0
477

Gyakori utazás esetén nem árt tudni, milyen lehetőségeink vannak, ha egyszerűen és olcsóbban meg akarjuk úszni a parkolási nehézségeket, amíg külföldön tartózkodunk. Ha üzleti útról van szó, általában érdemes már korán elindulni, ilyenkor előfordul, hogy késő este ér haza az ember. Akik saját autójukat nem szeretnék kitenni semmiféle rizikónak, ők nem fogják nem biztonságos helyen elhelyezni autóukat, még abban az esetben sem, ha csak néhány napról van szó. Sajnos hazánkban meglehetősen elszaporodtak az autólopások és autórongálások, ugyanakkor a változó időjárási körülményeket is figyelembe kell venni, ha több napra hagyjuk autónkat egy parkolóhelyen. A legtöbb utazás általában stresszes és időigényes, így jól meg kell gondolni ki milyen megoldást szeretne választani. Szerencsére vannak olyan lehetőségeink, amely sokkal pénztárcakímélőbbek, még ha teljesen ingyen nem is lehet megúszni egy ilyen procedúrát.

A Parkoló Pláza lehet jelen esetben a megoldás, ami a Liszt Ferenc Repülőtérről mindössze 3 km-re helyezkedik el. Biztonságban hagyhatjuk autónkat, megfizethető áron. Ha szabadtéri parkolás mellett tesszük le a voksot, egy nap akkor csak 2300 Ft-ba kerül. Fedett helyet is választhatunk, ha különösen fontos számunkra, hogy autónk biztonságban legyen, amiért pár száz forinttal többet kell kiadnunk, viszont kifejezetten előnyös lehet azoknak, akik éjfélkor érnek vissza útjukról, éjfél és hajnali három között beérkező utasok számára nem számláznak az adott napra. Elmondható, hogy bármely lehetőséget is választjuk, őrzött, kamerával megfigyelt biztonsági szolgálatról beszélünk. Kis alapterületnek köszönhetően probléma esetén gyors beavatkozás kerül bevezetésre.

A foglalás gyorsan és egyszerűen online is történhet. A számlák beszerzését ki lehet kerülni, hiszen a Parkoló Plázában állandó személyzet nyújt segítséget. Kézipoggyászunkat is van lehetőség ingyenesen leméretni, ha a megengedett súlykorláton belül van, ezt ingyenesen megtehetjük. De ha úgy alakulna, hogy még is fel kell adnunk, ezt kedvező áron lefóliázzák nekünk a helyszínen.