Szakszerű könyvelés

0
546

Cégvezetőként nehéz nyomon követni és betartani a bevallási-fizetési határidőket, valamint az aktuális adó- és járulékfajtákat. A legtöbb esetben erre nincs elég idő, vagy hozzáértés hiánya és a helytelen adatok miatt az is előfordulhat, hogy rossz döntés születik. Az Mscity komplex szolgáltatás keretében segíti Önt könyvelésében, így időt és energiát szabadítanak fel Önnek. Folyamatosan rendelkezésre állnak a könyvelési kérdésekben, így Önnek kizárólag cége tevékenységére kell koncentrálnia.

Két könyvelőt biztosítanak az ügyfelek részére, hogy időben választ kaphassanak kérdéseikben. Cégalapítás előtti tanácsadással támogatják az induló vállalkozásokat, melynek során kiválasztják azt a vállalkozási formát, ami a tevékenységi kör és a cégvezető számára a lehető legjobb. A kezdő vállalkozások számára a könyvelési rendszer kialakításában, a már meglévőknek pedig a meglévő könyvelési rendszer optimalizálásában is segítséget nyújtanak. Az ügyfelek számára a legmegfelelőbb megoldások kialakítására törekszenek, korszerű és személyre szabott szolgáltatásokkal segítik őket. Adó, pénzügyi, illetve számvitel területen is a költséghatékony és gyors kiszolgálást helyezik előtérbe.

Különböző szolgáltatásokat kínálnak online, személyesen, telephelyükön, távmunkában, vagy csak a részfeladatok ellátásával az ügyfeleik számára. Elkészítik és benyújtják az éves beszámolókat, az adó- és egyéb bevallásokat. Igényre szabott havi menedzsment jelentéseket készítenek, és az online pénztárgépekkel kapcsolatos adminisztratív teendőket elkészítik. Elvégzik a havi és az éves zárásokat el, illetve felkészítik cégét az esetleges könyvvizsgálatra. A bevallási határidőkre minden esetben tekintettel vannak és idő előtt teljesítik azokat, lehetőséget adva Önnek az esetleges felmerülő korrekcióra. 15 éves szakmai tapasztalatuk során olyan nemzetközi kapcsolatokat sikerült létrehozniuk, amivel a külföldi terjeszkedés során is rendelkezésére állnak, angol, illetve német nyelven is.