Szeretjük a bundást – avagy a recept, amit ki kell próbálni

0
36

Igen szeretjük a bundást. Mindenféle bundást ettünk már, de ilyet még nem. Éhes szerkesztő az imént fedezte fel magának ezt a videót, amit a szilda.com töltött fel, és nem bírta ki, hogy ne nézze meg, és ha már megnézte, ne ossza meg!
Éhesen nem érdemes végignézni, mert csak éhesebbek leszünk… Mi szóltunk!

Elkészítés:
1 tojást felverünk, és ízlés szerint cukrot teszünk bele.
Egy sárgabarackot kockára vágunk
Egy szelet kenyeret, vagy kalácsot megforgatunk a cukros tojásban, és az egyik szendvics helyre tesszük.
A másik oldalra teszünk egy kevés vajat, majd rászórjuk a barackot. Azt pedig még tovább ízesítjük egy kanál barna cukorral, és egy késhegynyi vaníliával.
Először csak azért nyitjuk ki, hogy a kenyeret megfordítsuk. Majd újabb két perc elteltével a karamelizált gyümölcsöket rátesszük a kenyérre, a kenyeret pedig át tesszük a formában maradt gyümölcsös édes szaftra, hogy felszívja. Így sütjük még 1-2 percet, és már ehetjük is.

A vanília fagyi, és a málna nem csak a látványt dobja fel -írja a recept feltöltője….