Új évszak, új élet: még sosem volt ilyen egyszerű kölcsönt felvenni

0
386
kölcsönt felvenni
kölcsönt felvenni

Az ősz az újrakezdés, a lendületvétel időszaka – nem meglepő, hogy a bankok a nyári uborkaszezon elmúltával újra növekvő érdeklődésről számolnak be. Többhavi kaució, külföldi iskolakezdés, fogászati beavatkozás, fürdőszoba felújítás… tévedés, hogy a személyi kölcsön csak az elszegényedés vagy a meggondolatlan költekezés jele lehet.

Sokszor épp egy magasabb színvonalú élethez kell a kezdőlöket, vagy meglévő megtakarításainkat szeretnénk érintetlenül hagyni, mert egy még nagyobb cél, például lakás- vagy autóvásárlás lebeg a szemünk előtt.

Rugalmas feltételek és a felhasználás szabadsága

Persze sokféle hiteltermék kering a piacon az áruhiteltől kezdve, a szabad felhasználású jelzálogon keresztül a folyószámlahitelig, de ha a szabad felhasználású személyi kölcsön mellett dönt, az ügyfélbarát feltételrendszert és a kölcsön gyors folyósítását “készpénznek” veheti.

A klasszikus bankok mellett érdemes az Oney ajánlataira egy pillantást vetni, főleg, ha a kedvező kamat és a futamidő végéig fix törlesztőrészlet együttese kellemesen cseng.

Pénzügyei forint alapon nyugodhatnak

A francia Auchan-csoport magyarországi leányvállalata ügyfélbarát pénzügyi konstrukcióival tűnik ki a piac többi szereplője közül. Mit jelent ez a gyakorlatban?

Az előbírálat, a dokumentumok feldolgozása és az utalás néhány napon belül megtörténik, így az ötlet felmerülése és az összeg felhasználása között mindössze néhányat kell aludni.
Az Oney tesz róla, hogy törlesztéskor se legyenek álmatlan éjszakái: kizárólag forint alapú hiteleket ajánl, melyeket a devizakörnyezet változása nem befolyásol. Így a szabadon választható futamidő alatt végig azonos törlesztőrészletekkel kalkulálhat.

Jó hír a szabadság szerelmeseinek, hogy a hiteligénylésnél a következőtől mind-mind eltekintenek:

  • Kezes bevonása
  • Jelzálog, ingatlanfedezet
  • Számlanyitás az Oney-nál (így a számlanyitási költséget is megspórolhatja)
  • Direkt jövedelemutalás

Az oney.hu-n keresztül is igényelhető személyi kölcsönhöz jó, ha előkészíti:

– Érvényes személyazonosságot igazoló dokumentumát
– Érvényes adókártyáját
– Annak a lakossági folyószámlának a kivonatát, amin beazonosítható a munkabér összege és jogcíme
– 2 hónapnál nem régebb közüzemi számlát
– A kölcsön folyósítására igénybe vett bankszámla kivonatát
– Munkáltatói igazolását (Egy hónapnál nem régebbi, legalább 3 hónapos munkaviszonyról)