Év végére új Dell Latitude ultrabookok érkeznek a cégbe!

0
629
Dell Latitude ultrabook
Dell Latitude ultrabook

Egy több mint 50 főt számláló nagy cégnél dolgozom webfejlesztőként és az a hír járja, hogy az év végére új Dell Latitude ultrabookokra cserélik le a régi notebookokat a cégvezetők. Az irodai asszisztensek kotyogták ki az ebédszünetben, hogy az év végére bennmaradt pénzeket fogja a cég így ésszerűen felhasználni és befektetni eszközfejlesztésbe.

Bár még a főnökség részéről hivatalos bejelentés nem érkezett, azt már sejteni lehet, hogy az évzáró rendezvényen fogjuk megkapni az új gépeket.
Ilona, az irodavezető már össze is gyűjtötte, hogy melyik munkafázishoz milyen erősségű gépre lenne szüksége az alkalmazottaknak. Az irodában nagy a nyüzsgés és a pletykálás mióta megszellőztették az új, professzionális üzleti laptopok érkezését.

A Dell Latitude ugyanis nem csak egy megbízható és biztonságos notebook, hanem teljesítményében is kiemelkedik a többi készülék közül. Valószínűleg ezt az irodán is tudták és ezért is esett erre a választásuk. Úgy hallottuk, hogy egy ideig úgy volt, hogy az új készülékek a Grenke Leasing lízing szolgáltatás útján lesznek megvásárolva, de végül ezt a vezetők elvetették és végül a céges, év végére bennmaradt összegek lesznek erre ráfordítva.

Dell Latitude 3580 kerül az irodára

Ha az értesüléseink nem csalnak, akkor az irodán dolgozó asszisztensek, salesesek és adminisztrátorok Dell Latitude 3580-as készülékeket fognak kapni. A számukra ideális készülékek 15,6”-es HD kijelzővel vannak felszerelve, amibe Intel Core i3-as processzor pörög 2 GHz-en, 4 GB DDR4-es RAM-mal megtámogatva.

Az irodai munkákhoz elegendő 500 GB-os merevlemezek mellé pedig bőven megfelel az integrált videokártya is.
A Dell Latitude 3580 L3580-5, a 15 3000 sorozat tagja, melyek 3 éves garanciával kaphatóak Windows 10 Pro operációs rendszerrel. Az ultrabook TPM 2.0 TCG és FIPS-140-2 minősítéssel rendelkezik és hardveres titkosítást alkalmaz a legbiztonságosabb kommunikáció érdekében. Ráadásul biometrikus hitelesítést használ a céges adatok minél biztonságosabb tárolása és megóvása érdekében.

Dell Latitude 5580 a fejlesztőknek

A többi munkatárs gépéről sajnos nem hallottam semmi konkrét információt, de úgy tudom, a webfejlesztő szekción dolgozók, a Dell 15 5000 sorozat egyik tagját; a Dell Latitude 5580-at fogják megkapni. Nagyon remélem, hogy igazak a pletykák mert akkor a jövő évet már én is egy erős laptoppal fogom kezdeni. A Dell Latitude 5580 ugyanis 3.1 GHz-es Intel Core i5-ös processzorral van felszerelve, amit 8 GB DDR4-es memória támogat.

Az Dell Latitude 5580 ultrabook erőssége, hogy HDD helyett 256 GB SSD-t tartalmaz, a villámgyors működés miatt. A képernyőnk FULL HD felbontású és a videokártya egy Intel HD Graphics 620 lesz. Ez a webfejlesztéshez tökéletes, de gondolom a grafikusok más típust kapnak majd.

A notebook előnyei közé tartozik, hogy nem tartalmaz operációs rendszer, így akár Linux is telepíthető rá, nem korlátozza a fejlesztőket a Windows használatára. Mindemellett ebben a készülékben is számtalan biztonsági technológia védi a számítógép adatait hardveresen is. Már alig várom az év végét és a karácsonyi céges rendezvényt, hogy birtokba vehessük új céges laptopjainkat!